Εριέττα Μανούρη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά την σχέση της με τον Αναστάσιο Ροϊλό

«Έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εριέττα Μανούρη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά την σχέση της με τον Αναστάσιο Ροϊλό

Για πρώτη φορά, η Εριέττα Μανούρη μίλησε για την σχέση που διατηρεί εδώ και αρκετούς μήνες με τον Αναστάσιο Ροϊλό, ένα ζευγάρι που φαίνεται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οι δύο ηθοποιοί και σύντροφοι πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες” και το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Λαμπέτη η επίσημη πρεμιέρα.

Μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης, η Εριέττα και ο Αναστάσιος μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και για πρώτη φορά αναφέρθηκαν στην μεταξύ τους ερωτική σχέση.

Οι δηλώσεις της Εριέττας Μανούρη και του Αναστάσιου Ροϊλού

Πάντα έχει τη δυσκολία του να συνεργάζεσαι με πολύ δικούς σου ανθρώπους. Η συνεργασία έτυχε, μας προτείνανε μαζί”, ανέφερε ο Αναστάσιος Ροϊλός.

Από την άλλη, η Εριέττα δήλωσε: “Είναι ασφάλεια γιατί με τον Αναστάση έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία. Ξέρεις έχεις δύο μάτια απέναντί σου που ξέρεις ότι είστε μαζί και ό,τι γίνει λάθος θα το σώσουμε και ό,τι πάει σωστά θα το χαρούμε παρέα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό. Η μαμά μου πάντα γίνεται κολλητή με τους συντρόφους μου. Πάντα φταίει το παιδί, όχι οι άλλοι. Τον Αναστάση τον συμπαθεί πολύ”.

Εριέττα Μανούρη αποκαλύπτει πρώτη φορά για την σχέση της με τον Αναστάσιο Ροϊλό

Η αποκάλυψη της Εριέττας Μανούρη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε επί σκηνής

Τους τελευταίους μήνες μάς απασχόλησε αρκετά το κίνημα του ελληνικού #MeToo. Έχεις δηλώσει ότι έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση επί σκηνής, κατά τη διάρκεια παράστασης. Πως επηρέασε αυτό το γεγονός τη ζωή σου;

Ευτυχώς στη δική μου περίπτωση δεν μιλάμε για κάτι τόσο επώδυνο που να με σημάδεψε με κάποιον τρόπο. Έχουμε ακούσει ιστορίες γυναικών και αντρών αρκετά τραυματικές και πολύ άσχημες. Εγώ μέσα από αυτήν την εμπειρία βγήκα πιο δυνατή, γιατί έμαθα πως να διαχειρίζομαι κάποια άτομα και συγκεκριμένες καταστάσεις εντός ή εκτός χώρου. Ο λόγος που το μοιράστηκα ήταν για να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο που του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Είχες τη δύναμη να αντιμετωπίσεις αυτόν τον άνθρωπο κατά πρόσωπο;

Ναι, γιατί αυτό το πράγμα σε τρώει μέσα σου βαθιά και μόνο τοξικό μπορεί να είναι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη δύναμη να πεις «τέλος» με ό,τι επιπτώσεις θα έχει αυτό.

Εριέττα Μανούρη σεξουαλική παρενόχληση

Έχει βιώσει επίσης ένα διάστημα κρίσεων πανικού. Πως τις ξεπέρασες; Βρήκες μόνη σου τη δύναμη να αφήσεις αυτό το κομμάτι πίσω;

Δεν τις ξεπέρασα ποτέ πραγματικά. Ακόμα και τώρα, δεν παθαίνω ακριβώς κρίσεις πανικού, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που πελαγώνει πολύ εύκολα. Έχω όμως μάθει να το αντιμετωπίζω πια. Είναι πολύ συνειδητό σε εμένα ότι τώρα μου συμβαίνει αυτό. Μιλάω στην Εριέττα, λέω «θα περάσει» και έπειτα νιώθω ότι μπορώ να διαχειριστώ την οποιαδήποτε κατάσταση. Το δουλεύω με τα χρόνια. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και πέρασαν όλα.