Ελένη Μενεγάκη: Στην Άνδρο με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά τους

Το τρυφερό στιγμιότυπο από τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Στην Άνδρο με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά τους

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά τους.

Μπορεί η αγαπημένη παρουσιάστρια να τρέχει πυρετωδώς για τις ετοιμασίες της νέας της εκπομπής στο MEGA, ωστόσο η οικογένεια της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της.

Κατάφερε λοιπόν και έκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της και μαζί με τον σύζυγο της και τα παιδιά επισκέφθηκαν το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, από τις διακοπές τους.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά

Από χρυσάφι το πλατό της Μενεγάκη στο Mega

Μπορεί να σας λείπω που και που αλλά επιστρέφω με σούπερ αποκλειστικά εδώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr! Αυτή την φορά θα μιλήσουμε για την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, την Ελένη Μενεγάκη που εθεάθη να αγκαλιάζεται με άγνωστο νεαρό στο κέντρο της Αθήνας κι αν δεν με πιστεύετε μπορείτε να δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ.

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει την επάνοδό της στην ελληνική τηλεόραση μετά από ένα χρόνο αποχής και όλοι γνωρίζουμε πως το κανάλι που θα την φιλοξενήσει αυτή την σεζόν θα είναι το Mega. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπιασε λαβράκι κι εννοείται πως δεν θα το άφηνε έτσι...

Τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από το κανάλι, είμαστε όλοι στο περίμενε. Ωστόσο πληροφορίες που ακούγονται αναφέρουν πως θα πάρει ξανά την μεσημεριανή ζώνη και θα έχει στο πλευρό της γνώριμα πρόσωπα. Για να δούμε τι θα δούμε...

Το μόνο που μπορώ εγώ να σας πω με σιγουριά είναι για το deal που έκανε με τους ιθύνοντες του σταθμού. Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση κλείνοντας μια πολύ δυνατή οικονομική συμφωνία. Για την Ελένη πρόκειται άλλωστε...

Μενεγάκη mega

Εκτός, όμως, από την οικονομική αυτή συμφωνία, οι όροι στο συμβόλαιό της είναι κάποια πράγματα να γίνουν ακριβώς όπως τα θέλει αυτή και τα γούστα της από ότι μαθαίνω είναι ακριβά.

Για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να ξόδεψε γύρω στις 40.000 ευρώ για το πλατό της "βασίλισσας". Για ειδικό φωτισμό, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και led. Πολλά led…

Και με τούτα και με εκείνα αναμένω να δω αυτό το πολυπόθητο πλατό...