Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε για τον Κιάμο και τα covid free μπουζούκια

Οργισμένος ο ηθοποιός - «Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε για τον Κιάμο και τα covid free μπουζούκια

Αποδέκτης αμέτρητων υβριστικός σχολίων έγινε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε σε μια φωτογραφία του Πάνου Κιάμου.

Ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει στις πιστές, ωστόσο το νυχτερινό του κέντρο ανοίγει τις πύλες του μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

Ο ηθοποιός, ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να επιστρέφει στη κανονικότητα, έγραψε ένα ενθαρρυντικό σχόλιο κάτω από την εν λόγω ανάρτηση του Πάνου Κιάμου, ωστόσο αρκετοί χρήστες του instagram έσπευσαν να του επιτεθούν, γιατί σύμφωνα με αυτούς, στηρίζει τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και αμβολίαστους.

Τα υβριστικά σχόλια στον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλια
Γιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλια 2
Γιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλια 3

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά από αυτόν τον χαμό, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τα Instagram Stories του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από σχόλια που έκανα σε ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια, τύπου που@@@@ γιε και άλλα! Δεν καταλαβαίνω τι σκατά γίνεται και τι σκατά κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας!

Δεν γίνεται διαχωρισμός, δεν προκάλεσε κανένας κοινωνικό διαχωρισμό. Τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως και πολλοί κλάδοι έχουν να δουλέψουν 1μιση χρόνο. Και σε ένα σχόλιο που επικροτώ ξανά το άνοιγμα των μαγαζιών δέχομαι τόσα βρισίδια; Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, ο κάθε ένας μπορεί να εμβολιαστεί μπορεί και όχι. Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος ούτε ανήκω στην επιστημονική κοινότητα. Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω λοιπόν».

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλης ανάρτηση για υβριστικά σχόλια

«Δεν του έχει δώσει κανένας δικαίωμα να...»

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό μετά την προβολή των δηλώσεων του Γρηγόρη Πετράκου για την απόφαση του Πάνου Κιάμου να τραγουδήσει στο πρώτο covid free μαγαζί, δηλαδή σε μαγαζί που θα έχουν την δυνατότητα να πηγαίνουν για να διασκεδάσουν μόνο εμβολιασμένοι.

Ο τραγουδιστής που είναι αρνητής του κορωνοϊού, θέλησε να προτρέψει τον Πάνο Κιάμο να ζητήσει συγνώμη όσο προλαβαίνει και θα τον συχγωρέσουν.

«Πιστεύω ότι πέσατε σε ένα τεράστιο ατόπημα, χωρίς να είναι αυτή η πρόθεση σας. Μίλησες για το πρώτο Covid Free μαγαζί και είπες ότι δεν παίζεις με τη δημόσια υγεία. καταλαβαίνεις αγαπητέ φίλε τι σημαίνει το τάχα μου covid free που σας πούλησε η αγαπημένη μας κυβέρνηση; Ζήτα μια συγνώμη και πες ότι το ξανασκέφτηκες… Όλοι θα σε συγχωρήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλοντας να πάρει θέση, αφού τον ενόχλησαν τα όσα είπε ο τραγουδιστής, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα ορθώς η κυβέρνηση αυστηροποιεί πάλι τα μέτρα. Βλέπουμε τις; μεταλλάξεις που έρχονται. Δεν καταλαβαίνω γιατί, όταν εμείς εμβολιαστήκαμε έχοντας μια κοινωνική ευθιξία και μια κοινωνική συνείδηση για εμάς και το κοινωνικό σύνολο, θα πρέπει να έχουμε όλοι τις ίδιες ελευθερίες. Εγώ που έβαλα σε κίνδυνο, θεωρητικά, τη ζωή μου σε σχέση με κάποιον άλλον που δεν το έκανε. Μπράβο δηλαδή που έβαλαν να πηγαίνουμε στα πλοία δείχνοντας στο κινητό μας ή σε χαρτί πως έχουμε εμβολιαστεί ή να κάνουμε επικαιροποιημένο τεστ και όχι αυτά που ο καθένας γράφει ότι θέλει και λέει πως το έκανε».

Και συνέχισε: «Δεν έχει δώσει κανένας το δικαίωμα του κ. Πετράκου να είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα καθορίζει πως θα συμπεριφερθεί ο κάθε καλλιτέχνης και ο κάθε επαγγελματίας. Νομίζω ότι είναι μια ακόμη ατυχής, στη μεγάλη αλυσίδα των ατυχών παρεμβάσεων του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουμε τόση σημασία».