Γιώργος Καράβας για GNTM 4: «Θα υπάρξουν αυξημένες αρμοδιότητες προς το κομμάτι των...»

«Η Ισμήνη είναι κούκλα και είναι κάτι το οποίο φαίνεται με την πρώτη ματιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Καράβας για GNTM 4: «Θα υπάρξουν αυξημένες αρμοδιότητες προς το κομμάτι των...»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και αναφέρθηκε φυσικά στον επερχόμενο κύκλο του GNTM.

Το μοντέλο και coach του ριάλιτι μοντέλων, αποκάλυψε μερικά πράγματα που πρόκειται να δούμε, ενώ σχολίασε και την είσοδο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στην κριτική επιτροπή, με την οποία είχε τύχει και να συγκατοικήσουν.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

«Στο νέο κύκλο του GNTM παραμένω coach σε αγόρια και κορίτσια, λίγο πολύ είναι ο ίδιος ρόλος με πέρσι με κάποιες αυξημένες αρμοδιότητες προς το κομμάτι τόσο των πραγμάτων που θα γίνουν στο σπίτι όσο και στο κομμάτι των κόνσεπτ.

Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την γνωρίζω από το 2004, την ξέρω αρκετά χρόνια και έχουμε συνυπάρξει μαζί στο Μιλάνο. Εξαιρετικό μοντέλο, την γνωρίζουμε όλοι στο χώρο, εξαιρετικό παιδί. Το ότι είναι κούκλα είναι κάτι το οποίο φαίνεται με την πρώτη ματιά».

Η ανακοίνωση του Star για τον Γιώργο Καράβα

Πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του Star με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή του GNTM 4 και πριν από λίγο ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καράβα.

GNTM: Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του Greece’s Next Top Model!

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, σε μια σειρά από δοκιμασίες ομορφιάς και μόδας, με στόχο να «αιχμαλωτίσουν» τον φακό αλλά και τις εντυπώσεις των 4 ειδικών της κριτικής επιτροπής.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο Γιώργος Καράβας, ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ, με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών πολυεθνικών εταιριών, αλλά και πατέρας δύο παιδιών.

GNTM 4 Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας είναι ο πρώτος, που από τις audition κιόλας, βρίσκεται δίπλα σε όλα τα υποψήφια μοντέλα, για να μοιραστεί μαζί τους τη γνώση και την πολυετή εμπειρία του.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές, αλλά και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ.), ο Γιώργος Καράβας θα είναι εκεί για να εμψυχώνει, να συμβουλεύει, να ενθαρρύνει και να καθοδηγεί τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του GNTM 4, ώστε να πετύχουν το στόχο τους, να φτάσουν στην κορυφή!

Ως coach ξέρει πώς να προετοιμάσει, να εμπνεύσει, να στηρίξει και να τονώσει την αυτοπεποίθηση, στα αγόρια και στα κορίτσια, που έχουν το πείσμα και τη θέληση να διεκδικήσουν τη νίκη.

Το GNTM 4 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό, αισιόδοξο και σύγχρονο από ποτέ!