Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση της μετά το φινάλε του Ευτυχείτε

«Κρατώ τις ωραιότερες αναμνήσεις...»

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση της μετά το φινάλε του Ευτυχείτε
News 02.07.2021 20:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την τελευταία της εκπομπή στο Ευτυχείτε είχε το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προχώρησε πριν λίγη ώρα και στην πρώτη της ανάρτηση.

Το κλίμα ήταν αρκετά συγκινητικό και βαρύ και πολλοί από τους συνεργάτες της δεν συγκράτησαν τα κλάματα τους, ιδίως ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος μάλιστα σταματά την συνεργασία του με την ίδια.

Λίγες ώρες μετά, η Κατερίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά φωτογραφιών με τους συνεργάτες της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Στην λεζάντα έγραψε:

“Μια ακόμα τηλεοπτική χρονιά έφτασε στο τέλος της… Ήταν μια χρονιά διαφορετική, με περιορισμούς, λιγότερες αγκαλιές, αποστάσεις, αλλά ταυτόχρονα ήταν μια χρονιά που… τελικά εμάς μας έφερε ακόμα πιο κοντά.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την επιλογή σας να περνάμε καθημερινά μαζί τα πρωινά μας.

Νιώθω ευγνώμων που υποδεχτήκατε με τόση ζεστασιά εμένα και την ομάδα μου στα σπίτια σας. Η σχέση που χτίσαμε είναι για μένα μια ευτυχία…

Ευτυχία είναι επίσης η ομάδα των σπάνιων και ταλαντούχων συνεργατών μου στο Ευτυχείτε, όχι μόνο όσους βλέπετε στο πλατό αλλά και πολλούς ακόμα πίσω από τις κάμερες. Σας ευχαριστώ για την επιτυχία που κάναμε όλοι μαζί. Το έχω πει πολλές φορές πως η επιτυχία ανήκει στις ομάδες και όχι στις μονάδες.

Εύχομαι καλό μας καλοκαίρι, με υγεία και χαμόγελα! (Καθώς ένας κύκλος κλείνει για μένα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN) Κρατώ τις ωραιότερες αναμνήσεις και υπόσχομαι η νέα σεζόν να μας βρει ξανά παρέα με τις πιο όμορφες εκπλήξεις…”

Οι λόγοι της αποχωρήσεις της Κατερίνας Καινούργιου από το Open

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η παρουσιάστρια και οι συντελεστές της εκπομπής είχαν εκφράσει και εγγράφως με e-mails και με επιχειρήματα, την αγωνία τους για την απουσία στήριξης από τη Διεύθυνση προγράμματος, αλλά δεν είχαν βρει ανταπόκριση.

Η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε μάλιστα πως η Διεύθυνση προγράμματος τον τελευταίο χρόνο προχώρησε σε σταδιακή υποβάθμιση των μέσων παραγωγής -μείωση των ωρών μοντάζ, μείωση στις βάρδιες και τον αριθμό των εξωτερικών συνεργείων, μη αντικατάσταση -μετά από αποχώρηση- μελών της δημοσιογραφικής ομάδας.

Παράλληλα, υπήρξε καθολική απουσία της Διεύθυνσης Προγράμματος από διαδικασίες και πρωτόκολλα όπως συσκέψεις, συζητήσεις, ανταλλαγή επικοινωνίας και ανταπόκριση στα ζητήματα που προέκυπταν. Υποστηρίζει δε, πως το τελευταίο έτος δεν έγινε καμία σύσκεψη υπό την αιγίδα της διεύθυνσης για την πορεία της εκπομπής «Ευτυχείτε», καμία συνάντηση με την ίδια και δεν δόθηκε καμία απάντηση στα email.

Μετά την απόφαση κάποιων μελών της ομάδας να αποχωρίσουν λόγω του κλίματος δυσαρέσκειας που υπήρχε, με emails ζητήθηκε από τον περασμένο Φεβρουάριο να γίνει συζήτηση ανανέωσης της συνεργασίας βασικών συντελεστών της εκπομπής για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Αυτό φαίνεται πως δεν έγινε ποτέ, οπότε οι σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον σταθμό κλονίστηκαν περαιτέρω.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου καταγγέλλει πως μετά από μία σειρά από ενέργειες του σταθμού, εθίγη η ηθική και επαγγελματική της υπόσταση. Μιλά για αποστολή εξωδίκων σε τρίτους μέσω των οποίων επλήγη η επαγγελματική αξιοπιστία της παρουσιάστριας, δημιουργία συνθηκών «αποκλεισμού» της από την αγορά και κοινοποίηση σε τρίτους εμπιστευτικών στοιχείων.

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου από το OPENtv

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευτυχείτε: Το twitter δεν άφησε ασχολίαστο το φινάλε της εκπομπής - Απίστευτα τρολ

Ευτυχείτε: Της έκανε πρόταση γάμου στο φινάλε της εκπομπής της Καινούργιου

Share