Θρήνος για την οικογένεια της Meghan Markle

Μακριά της ο Harry - Η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την οικογένεια της Meghan Markle

Παρά το γεγονός ως η Meghan Markle βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της, Lilibet Diana, μια ατυχία της «χτύπησε την πόρτα» τη στιγμή μάλιστα που ο Harry δεν ήταν στο πλευρό της.

Ο θείος της Meghan, Michael Markle πέθανε σε ηλικία 82 ετών έπειτα από χρόνια μάχη με τη νόσο του Parkinson. Πηγές ανέφεραν στη Sun πως ο Markle, που ήταν γνωστός ως Mike, «πολεμούσε» με το πάρκινσον και είχε υποστεί πτώση τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση του θανάτου του θείου της Meghan

Τα νέα ανακοινώθηκαν καθώς ο πρίγκιπας Harry είχε επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αποκαλύψει ένα άγαλμα της μητέρας του, της πριγκίπισσας Diana στο Kensington μαζί με τον αδερφό του, William.

Μια πηγή είπε: «Ο Mike ήταν ένας υπέροχος, ευγενικός, γλυκομίλητος ηλικιωμένος. Χαιρόταν πάντα να τον ρωτούν για τη Meghan, αλλά όποτε μιλούσε σε οποιονδήποτε ήθελε κυρίως να μιλήσει για την αείμνηστη σύζυγό του - την αγαπούσε πάρα πολύ», ανέφερε η πηγή.

Μετά το θάνατο της συζύγου του, λέγεται ότι ο Markle μετακόμισε από το σπίτι του στο Όρεγκον για να είναι πιο κοντά στην κόρη του. Εκεί, παρά την ασθένειά του, ο Mike κατάφερε να διατηρήσει την ανεξαρτησία του ενώ ζούσε σε μια κοινότητα ρυμουλκουμένων.

Η αγάπη του για τη Meghan Markle

Ο Mike ήταν «πολύ περήφανος» για τη Meghan, σύμφωνα με μια πηγή, και ευχόταν να είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Harry.

«Ήταν αρκετά γνωστός στην κοινότητά του ως θείος της Meghan και πάντα σταματούσε για μια συνομιλία για να πει πόσο περήφανος ήταν γι 'αυτήν, παρόλο που συχνά δεν συμφωνούσε με το πώς επέλεγε να αντιμετωπίζει τα πράγματα. “Συνήθως απλώς θα γελούσε και θα έλεγε: «Δεν είναι κάθε μέρα ένας πρίγκιπας στην οικογένεια, υποθέτω”».

Ο 82χρoνος στο παρελθόν είπε στο περιοδικό Woman ότι είχε βοηθήσει τη Meghan στην πορεία της να γίνει πολιτικός όταν ήταν 20 ετών. Μάλιστα ως πρώην διπλωμάτης, είχε εξασφαλίσει την πρακτική άσκηση στη Meghan ως κατώτερος αξιωματικός Τύπου στην αμερικανική πρεσβεία στην Αργεντινή όταν εκείνη σκέφτηκε να κάνει καριέρα στις διεθνείς σχέσεις.