Η πρώτη ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για τον θάνατο της 7χρονης ανιψιάς της

"Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου … μην μας δίνεις σημασία από..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρώτη ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για τον θάνατο της 7χρονης ανιψιάς της

Τα ξημερώματα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως η Αναστασία, η7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από την ζωή.

Η οικογένεια έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στα Social media και συγκεκριμένα στο Facebook σκορπίζοντας θλίψη.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, που είχε σταθεί σαν δεύτερη μάνα στο κοριτσάκι αυτό και κατά καιρούς ζητούσε βοήθεια για την περίπτωση της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, πριν από λίγα λεπτά έκανε την πρώτη της ανάρτηση αποχαιρετώντας το αγγελούδι της...

Το σπαρακτικό κείμενο της Έρρικας Πρεζεράκου

"Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελακια εκεί στο Παράδεισο . Χαρές και γέλια που θα κάνετε .. παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασια μου ..

Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα , θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη .
Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου … μην μας δίνεις σημασία ,
απο χαρα είναι αγάπη μου που έκανες ότι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός .. απο χαρα είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πως είναι οι νεράιδες… και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα ..

Δεν θα σου πω αλλά λόγια .. θα μπω σε σιωπή.. μπας και ακούσω το σιγοτραγουδισμα σου απο εκεί ψηλά που θα παίζεις …

Καλό Παράδεισο Αναστασια μου ..", έγραψε η Έρρικά

«Είναι πολύ βάρβαρο και σκληρό»

Πριν από λίγο καιρό, η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στην 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία.

Η Έρρικα είχε δηλώσει τότε με δάκρυα στα μάτια: «Νιώθω ότι είναι τόσο δύσκολο να πεις σε έναν γονιό, που έχει ένα παιδί 7 χρονών, πως το παιδί του δεν θα υπάρχει σε έξι μήνες! Εγώ δεν παιδιά αλλά μπορώ να αισθανθώ πολύ έναν γονιό που έχει μεγαλώσει, έχει συνδεθεί, έχει δημιουργήσει ένα παιδί. Ξαφνικά του λες πως σε έξι μήνες δεν θα υπάρχει αυτό».

Ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Είναι πάρα πολύ βάρβαρο και σκληρό αυτό το πράγμα. Η αδελφή μου έχει ένα παιδί, το οποίο και αυτό γεννήθηκε από θαύμα με έναν τρόπο. Είναι πραγματικά μαχήτρια, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που περνάει. Δεν είναι εύκολο καθόλου.

Μόνο ο Θεός ξέρει… Τουλάχιστον μέσα από την προσευχή νιώθω ότι κάτι γίνεται εκεί και κάπως νιώθω ότι μπορούν να την βοηθήσει στην ψυχή της».