Έλα Χαμογέλα: Κατέρρευσε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα - "Δεν ξέρω πώς να το πω..."

Ανακοίνωσε στους τηλεθεατές τον τραγικό θάνατο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα Χαμογέλα: Κατέρρευσε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα -

Συναισθηματικά φορτισμένοι όλοι στον αέρα του Έλα Χαμογέλα το πρωί του Σαββάτου, πέραν της Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια κλήθηκε να μεταφέρει στους τηλεθεατές τον τραγικό θάνατος της 7χρονης ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου.

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός έγινε γνωστό τα ξημερώματα του Σαββάτου με μια ανάρτηση που έκανε η μητέρα της μικρής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου για την μικρή Αναστασία

«Δεν ξέρω ρε παιδιά πώς να το πω αυτό. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Ειλικρινά νομίζω είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να διαχειριστούμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή», είπε με δυσκολία η Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνέχεια έδωσε πάσα στο βίντεο με την ανάρτηση της μητέρας της μικρής Αναστασίας.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφώνησε με λυγμούς: «Αχ Παναγία μου!». «Δεν μπορώ… Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτές τις συνθήκες. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και μια τεράστια αγκαλιά και στην Έρρικα και στην οικογένειά της και να πάμε αν μπορούμε σε διαφημίσεις…», είπε και πέρασα σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Η πρώτη ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για τον θάνατο της 7χρονης ανιψιάς της

"Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελακια εκεί στο Παράδεισο . Χαρές και γέλια που θα κάνετε .. παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασια μου ..

Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα , θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη .
Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου … μην μας δίνεις σημασία ,
απο χαρα είναι αγάπη μου που έκανες ότι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός .. απο χαρα είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πως είναι οι νεράιδες… και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα ..

Δεν θα σου πω αλλά λόγια .. θα μπω σε σιωπή.. μπας και ακούσω το σιγοτραγουδισμα σου απο εκεί ψηλά που θα παίζεις …

Καλό Παράδεισο Αναστασια μου ..", έγραψε η Έρρικά