Θρήνος για τον Νίκο Κοκλώνη - Η ανάρτησή του

"Ράγισε η καρδιά μου. Προσευχόμασταν για να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για τον Νίκο Κοκλώνη - Η ανάρτησή του

Θρηνεί ο κόσμος της ελληνικής showbiz κι όχι μόνο. Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε καταφέρει να βάλει την ανιψιά της, την μικρή Αναστασία στην καρδιά όλων, με τις κατά καιρούς αναρτήσεις της για την μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που είχαν ευαισθητοποιηθεί είτε επώνυμοι είτε μη και είχαν προσπαθήσει να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν. Δυστυχώς, το πρωί του Σαββάτου έγινε γνωστό πως η μικρή Αναστασία έχασε την μάχη.

Ένας από τους ανθρώπους που συγκλονίστηκε με τον χαμό αυτό ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης που με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί την θλίψη του.

Το post του Κοκλώνη για την μικρή Αναστασία

«Παιδικός καρκίνος: Αυτές οι δύο λέξεις θα έπρεπε να μην συναντούν ποτέ η μία την άλλη. Η μικρή Αναστασία πάλεψε γενναία, έχοντας στο πλευρό της τους γονείς, την οικογένεια και όλους εμάς που προσευχόμασταν να τα καταφέρει. Το “θηρίο ” όμως νίκησε. Ράγισε η καρδιά μου. Κουράγιο τους δικούς της ανθρώπους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κοκλώνης για θάνατο Αναστασίας

Συγκινημένη και η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Έλα Χαμογέλα με τον θάνατο της μικρής Αναστασίας

Η παρουσιάστρια κλήθηκε να μεταφέρει στους τηλεθεατές του Έλα Χαμογέλα τον τραγικό θάνατος της 7χρονης ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου.

«Δεν ξέρω ρε παιδιά πώς να το πω αυτό. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Ειλικρινά νομίζω είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να διαχειριστούμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή», είπε με δυσκολία η Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνέχεια έδωσε πάσα στο βίντεο με την ανάρτηση της μητέρας της μικρής Αναστασίας.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφώνησε με λυγμούς: «Αχ Παναγία μου!». «Δεν μπορώ… Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτές τις συνθήκες. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και μια τεράστια αγκαλιά και στην Έρρικα και στην οικογένειά της και να πάμε αν μπορούμε σε διαφημίσεις…», είπε και πέρασα σε διαφημιστικό διάλειμμα.