Ξέσπασε στον αέρα του ALPHA η Ναταλία Γερμανού - «Πότε η Μαλέσκου έκανε καριέρα στην πλάτη του Αργυρού;»

«Την αδίκησε η Νάνσυ με το σχόλιο που έκανε!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε στον αέρα του ALPHA η Ναταλία Γερμανού - «Πότε η Μαλέσκου έκανε καριέρα στην πλάτη του Αργυρού;»

Την Ιωάννα Μαλέσκου ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί δημόσια η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πριν μερικές μέρες, ένα σχόλιο έγινε στο Πρωινό για την παρουσιάστρια του Love It το οποίο αφορούσε πως «κάνει καριέρα στην πλάτη του Κωνσταντίνου Αργυρού».

Με αφορμή λοιπόν την εν λόγω δήλωση, η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε, με την ίδια να προχωρά σε αρκετά αιχμηρές δηλώσεις.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στα σχόλια του Πρωινού για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Ήρθε η ώρα να υπερασπιστώ την Ιωάννα Μαλέσκου. Εντάξει, έχει κάνει και πράγματα που εγώ μπορεί να μην τα έκανα στη θέση της, γι’ αυτό και είμαστε και τόσο διαφορετικοί οι άνθρωποι μεταξύ μας, γιατί κάποιοι κάνουν κάποια πράγματα με τα οποία νιώθουν πολύ άνετα, κάποιοι άλλοι δεν θα τα έκαναν (σ.σ. αναφέρεται στον sexy χορό).

Στη συγκεκριμένη περίπτωση την αδίκησε η Νάνσυ με το σχόλιο που έκανε. Πότε έκανε καριέρα στην πλάτη του Αργυρού; Τα τελευταία δημοσιεύματα με άλλον άνθρωπο την συνδέουν την Ιωάννα. Θέλω να πω ότι μην κοιτάτε που εμείς φέτος την γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το κορίτσι έκανε χρόνια τηλεόραση στην Κρήτη και είναι από τις καλές παρουσιάστριες θεωρώ.

Στο κάτω κάτω αυτό είναι το κορίτσι αυτό, με τις χαριτωμενιές της, με τους χορούς της, με το σεξαπίλ της, με τα υπονοούμενα που πετάει, με την πονηριά της, με το νάζι της. Αυτό είναι το κορίτσι. Σου αρέσει; Το βλέπεις. Δεν σου αρέσει; Μην το δεις, άλλαξε κανάλι και δες κάτι άλλο».

H απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στα "καρφιά" του Πρωινού προς το πρόσωπο της

Η Ιωάννα Μαλέσκου λοιπόν που πληροφορήθηκε για την ατάκα προς το πρόσωπο της, θέλησε να δώσει έμμεση απάντηση στο Πρωινό, για να μην συνεχιστεί το όλο θέμα. Αφορμή στάθηκε η δήλωση της Βίκυς Κάβουρα για τον Γιώργο Λιβάνη.

«Πάντως αυτό που είπε η Βίκυ ότι έχει κάνει τόσα πράγματα στα επαγγελματικά αλλά στέκονται στα προσωπικά, είναι κάτι που το αντιλαμβάνομαι. Αρέσει στον κόσμο και στους δημοσιογράφους να βρίσκουν σχέσεις.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι… δεν θέλουν στις πλάτες των άλλων να κάνουν καριέρα ή να τους συζητάνε. Οι άλλοι απ’ έξω μπορεί να νομίζουν ότι έτσι γίνεται. Εμένα μ’ αρέσει να μιλάνε για τη δουλειά μου. Κάποιοι δεν έχουν ανάγκη να τους συνδέσουν με κάποιους άλλους. Είναι αυτόφωτοι», είπε χαρακτηριστικά και αναμένουμε την απάντηση τώρα του Πρωινού.