Σου - Κου Family: Πλάνταξαν Αντελίνα και Χάρης με τον χαμό της 8χρονης Αναστασίας

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από αυτόν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σου - Κου Family: Πλάνταξαν Αντελίνα και Χάρης με τον χαμό της 8χρονης Αναστασίας

Συντετριμμένο είναι το πανελλήνιο μετά την είδηση του θανάτου της μικρής Αναστασίας, της ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου που πάλευε με μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου.

Η οικογένεια της μικρής το πρωί του Σαββάτου έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση και έχουν βυθιστεί όλοι σε ανείπωτο πένθος.

Λίγο νωρίτερα, η εκπομπή Σου-Κου Family ανέφεραν το θλιβερό αυτό γεγονός, με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη να ξεσπούν σε κλάματα.

Η τοποθέτηση της Αντελίνας και του Χάρη για τον θάνατο της 7χρονης Αναστασίας

«Ξέρετε κάτι, κάποια στιγμή είχα την τύχη να επισκεφτώ κάποια νοσοκομεία που έχουν παιδάκια με διάφορα προβλήματα. Ακόμη θυμάμαι τους γονείς και την οικογένεια. Όλον αυτόν τον αγώνα. Γιατί σήμερα μιλάμε για τη μικρή Αναστασία, αλλά δεν είναι μόνο η μικρή Αναστασία.Η μητέρα μου ήταν φαρμακοποιός, το φαρμακείο ήταν απέναντι από τον Ευαγγελισμό και έτσι έχω γνωρίσει πάρα πολλούς γονείς.

Δεν ξεχνώ ποτέ τη δύναμη όλων αυτών των παιδιών που παλεύουν. Θέλω να πω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε κάθε οικογένεια που έχει χάσει το παιδί της. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από αυτόν. Είμαστε δίπλα σε όλους» είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από αυτόν. Δεν υπάρχει!» συμπλήρωσε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Η πρώτη ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για τον θάνατο της 7χρονης ανιψιάς της

"Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελακια εκεί στο Παράδεισο . Χαρές και γέλια που θα κάνετε .. παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασια μου ..

Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα , θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη .
Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου … μην μας δίνεις σημασία ,
απο χαρα είναι αγάπη μου που έκανες ότι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός .. απο χαρα είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πως είναι οι νεράιδες… και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα ..

Δεν θα σου πω αλλά λόγια .. θα μπω σε σιωπή.. μπας και ακούσω το σιγοτραγουδισμα σου απο εκεί ψηλά που θα παίζεις …

Καλό Παράδεισο Αναστασια μου ..", έγραψε η Έρρικά