«Καλά έκανε και χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν της ταίριαζε ο Snik»

«Θεωρώ ότι έχει γίνει μια κούκλα τώρα που είναι σε αυτά τα κιλά, είναι πιο στεγνή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Καλά έκανε και χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν της ταίριαζε ο Snik»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μέγκι Ντρίο μίλησε στη κάμερα του Σου Κου Family και τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον χωρισμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik.

Η πρώην παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε επίσης στην συνεργασία που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και στις δηλώσεις της για την Παρασκευή Κερασιώτη.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

«Μου λείπει η τηλεόραση αλλά πλέον, έχοντας την εμπειρία από το πρωινό που ήταν και μια σκληρή εμπειρία, θα ήθελα να υπάρχω κάπου με άτομα που ταιριάζω. Γιατί θεωρώ ότι αυτά τα άτομα δεν είδαν την Μέγκι έτσι όπως θα έπρεπε να την δουν και δεν την τίμησαν.

Νομίζω ότι καλά έκανε και χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν ξέρω πόσο πήγε, γιατί νομίζω ότι αυτός ο άντρας δεν της ταίριαζε. Θεωρώ ότι έχει γίνει μια κούκλα τώρα που είναι σε αυτά τα κιλά που είναι, δείχνει μοντελέ, μου αρέσει ούτως ή άλλως γιατί είναι μια μελαχρινή, όμορφη γυναίκα και τώρα που είναι πιο στεγνή μου αρέσει.

Είναι στα γούστα μου. Η απουσία της Βίκυς Καγιά θα κοστίσει στο GNTM πάρα πολύ γιατί το GNTM είναι… Βίκυ Καγιά! Είναι όλο ταυτισμένο πάνω στη Βίκυ Καγιά. Τώρα η άλλη η κοπέλα, που έχει πάρει τη θέση της, δεν μου φέρνει καθόλου τηλεοπτική. Μου φαίνεται πάρα πολύ κρύα, δεν μπορώ να την δω σαν αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά. Δεν μπορώ να την δω. Δηλαδή θα ήθελα να δω κάτι πιο δυναμικό».

Μέγκι Ντρίο για Ηλιάνα και Σνικ

Οι δηλώσεις της Παπαγεωργίου στις κάμερες και η αναφορά στα προσωπικά της

«Παρασκήνιο δεν έχω γιατί δεν είμαι των παρασκηνίων. Είμαι των προσκηνίων και των ανοιχτών συζητήσεων. Το μόνο που έχω να σου πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ανυπομονώ να τελειώσουμε, να πάμε διακοπές, να πάνε όλα ωραία, μαγιό, παραλίες, άμμος, θάλασσα και μετά θα γίνουν όλα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ερώτηση για το μέλλον στην τηλεόραση.

Όσο για το GNTM: «Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έχει κάνει την πορεία της και πιστεύω μια χαρά θα τα πάει. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει, δεν είμαστε φίλες, είμαστε γνωστές, έχει διαφορά».

Σε ερώτηση για τα προσωπικά της, ανέφερε: «Όλα καλά με τα προσωπικά μου, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα εδώ και δεν έχω δει κανέναν. Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση μπορεί και ένας γάμος και μια οικογένεια και τα παιδιά, όλα μπορούν να σε ανανεώσουν».