Δυσάρεστη και ξαφνική ανακοίνωση από τον τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη

"Το θλιβερότερο δυστυχώς επισυνέβη καθώς..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυσάρεστη και ξαφνική ανακοίνωση από τον τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μετά τις τραγικές εξελίξεις με την φωτιά στην Κύπρο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν την την αποψινή προγραμματισμένη συναυλία τους στην Πάφο, όπως έκαναν και χθες στη Λάρνακα

Οι αναρτήσεις Χατζηγιάννη - Άλκηστις

«Το θλιβερότερο δυστυχώς επισυνέβη καθώς στη λαίλαπα της φωτιάς χάθηκαν τέσσερις ζωές, χώρια η τεράστια οικολογική καταστροφή καθώς και η απώλεια περιουσιών των ανθρώπων των περιοχών που δοκιμάζονται. Συμπάσχουμε με τις οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους πληγέντες.

Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης, αναβάλλεται η σημερινή συναυλία στην Πάφο, όπως πράξαμε και χθες με τη συναυλία που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στη Λάρνακα το Σάββατο.

Καλή δύναμη στην Κύπρο μας!

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Κυριακή 04.07.2021», γράφουν στην ανάρτησή τους από κοινού οι δύο καλλιτέχνες.

Προφυλακίστηκε ο 67χρονος για την φωτιά στην Κύπρο

Διάταγμα προφυλάκισης για οκτώ μέρες εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον του 67χρονου που συνελήφθη για την πρόκληση της πυρκαγιάς που πλήττει από χθες την Κύπρο.

Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη, αλλά υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι εγκατέλειψε το χωράφι του όπου έκαιγε χόρτα, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά.

Τέσσερις νεκροί από την φωτιά

Νεκροί εντοπίστηκαν οι τέσσερις αγνοούμενοι από το χωριό Οδού στην επαρχία Λεμεσό. Οι τέσσερις αλλοδαποί είναι από την Αίγυπτο, είχαν παραμείνει στο χωριό μετά την εκκένωση του και σήμερα εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι.

Ο Κύπριος υπουργός εσωτερικών Νίκος Νουρής ανέφερε ότι πρόκειται για την καταστροφικότερη πυρκαγιά που έπληξε ποτέ την Κυπριακή Δημοκρατία από την ίδρυση της το 1960.

Οι επίγειες δυνάμεις κατάφεραν να ελέγξουν κάποια μέτωπα και να αντιμετωπίσουν αναζωπυρώσεις ενώ με το πρώτο φως της ημέρας άρχισε η ρίψη νερού και επιβραδυντικού υλικού από τα εναέρια μέσα. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε σε αίτημα της κυπριακής κυβέρνησης.Από τα δύο Canadair που εστάλησαν έφτασε το ένα το πρωί και θα μπορέσει να επιχειρήσει το μεσημέρι. Το δεύτερο παρουσίασε τεχνική βλάβη και επέστρεψε στην βάση του.

Η κατάσταση ωστόσο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr