Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το φινάλε του Έλα Χαμογέλα

Συγκινημένη η παρουσιάστρια - Οι φωτογραφίες με τους συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το φινάλε του Έλα Χαμογέλα

Τίτλοι τέλους έπεσαν το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Έλα Χαμογέλα, με την παρουσιάστρια να είναι εμφανώς συγκινημένη.

Η ίδια αποχαιρέτησε προσωρινά το τηλεοπτικό της κοινό ενώ μάλιστα δεν δίστασε να ανανεώσει και το ραντεβού μαζί του για τον Σεπτέμβρη, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι παραμένει με τον ίδιο ρόλο και την ίδια εκπομπή, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρα αν μένει στο ίδιο κανάλι.

Λίγες ώρες αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση αναφορικά με το φινάλε της εκπομπής της, δημοσιεύοντας μερικά κοινά στιγμιότυπα με τους συνεργάτες της.

Η πρώτη ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά το φινάλε του Έλα Χαμογέλα

"Ευγνωμοσύνη. Καλό καλοκαίρι”, έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας η όμορφη παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρουμε πού θα είναι η Σίσσυ του χρόνου»

Μία «έκπληξη» περίμενε τη Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπή της, καθώς ο Παύλος Σταματόπουλος με μία ατάκα του για το τηλεοπτικό της μέλλον κατάφερε να τη φέρει σε φοβερή αμηχανία, μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα.

«Αν μου δώσουν δική μου εκπομπή τι, θα μείνω εδώ για πάντα πανελίστας; Αν μου δώσουν θα την κάνω και θα με συγχωρήσεις γιατί είσαι μεγάλη καρδιά. Θα πάρω και τον Βασάλο μαζί μου γιατί είναι δική μου ανακάλυψη», ξεκίνησε να λέει ο Παύλος Σταματόπουλος και στη συνέχεια, να διαλέγει ποιος συνεργάτες θα πάρει μαζί του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου γέλαγε ενώ η floor manager της εκπομπής τον ενημέρωσε ότι έχει σκοπό να στηρίξει τη Σίσσυ.

«Πρόσεξε τι λες γιατί δεν ξέρουμε που θα είναι η Σίσσυ του χρόνου», είπε και άφησε την παρουσιάστρια και το υπόλοιπο πλατό με το στόμα ανοιχτό μιας και εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως η Σίσσυ μπορεί να φύγει από το Open.

Η παρουσιάστρια έμεινε με την ατάκα του κουμπάρου της και βάζοντας τα γέλια προχώρησε την εκπομπή λέγοντας: «Ας ξεκινήσουμε γιατί έγινε αρκετά αμήχανο».