Σε εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά το Έλα στη Θέση μου

Ευχάριστα τα νέα για τον ηθοποιό - Η αποκάλυψη που έκανε για το νέο του επαγγελματικό βήμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά το Έλα στη Θέση μου

Αυλαία ρίχνει αυτή την εβδομάδα η σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου, μετά από αρκετές σεζόν, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ωστόσο να έχει ήδη ετοιμάσει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μπορεί να μην έχει δοκιμαστεί σε πολλούς διαφορετικούς ρόλους, αυτή τη φορά αποφάσισε όμως να εξερευνήσει έναν χώρο που ίσως να μην το περιμέναμε ποτέ.

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μέσω ενός Q&A που πραγματοποιήσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε πως σχεδιάζει τη δική του ταξιδιωτική εκπομπή η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Περίοδος αλλαγών για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος αυτή την περίοδο προγραμματίζει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια για τη νέα σεζόν.

Σε εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά το Έλα στη Θέση μου αποκάλυψη

Σε εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά το Έλα στη Θέση μου

Τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε για τον Κιάμο και τα covid free μπουζούκια

Αποδέκτης αμέτρητων υβριστικός σχολίων έγινε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε σε μια φωτογραφία του Πάνου Κιάμου.

Ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει στις πιστές, ωστόσο το νυχτερινό του κέντρο ανοίγει τις πύλες του μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

Ο ηθοποιός, ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να επιστρέφει στη κανονικότητα, έγραψε ένα ενθαρρυντικό σχόλιο κάτω από την εν λόγω ανάρτηση του Πάνου Κιάμου, ωστόσο αρκετοί χρήστες του instagram έσπευσαν να του επιτεθούν, γιατί σύμφωνα με αυτούς, στηρίζει τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και αμβολίαστους.

Γιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλιαΓιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλια 2Γιάννης Τσιμιτσέλης υβριστικά σχόλια 3

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά από αυτόν τον χαμό, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τα Instagram Stories του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από σχόλια που έκανα σε ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια, τύπου που@@@@ γιε και άλλα! Δεν καταλαβαίνω τι σκατά γίνεται και τι σκατά κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας!

Δεν γίνεται διαχωρισμός, δεν προκάλεσε κανένας κοινωνικό διαχωρισμό. Τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως και πολλοί κλάδοι έχουν να δουλέψουν 1μιση χρόνο. Και σε ένα σχόλιο που επικροτώ ξανά το άνοιγμα των μαγαζιών δέχομαι τόσα βρισίδια; Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, ο κάθε ένας μπορεί να εμβολιαστεί μπορεί και όχι. Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος ούτε ανήκω στην επιστημονική κοινότητα. Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω λοιπόν».

Γιάννης Τσιμιτσέλης ανάρτηση για υβριστικά σχόλια