Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ναταλία Γερμανού: «Κάθε κανάλι έχει δικαίωμα να μην μας γουστάρει, αρκεί να μας αφήνει να φεύγουμε»

Το αυστηρό σχόλιο της παρουσιάστριας για την Αντελίνα

Ναταλία Γερμανού: «Κάθε κανάλι έχει δικαίωμα να μην μας γουστάρει, αρκεί να μας αφήνει να φεύγουμε»
News 04.07.2021 19:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε νωρίτερα η Ναταλία Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής της, με αφορμή κάποια σχόλια που ειπώθηκαν για την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης συγεκριμένα μετέφερε ένα ρεπορτάζ, το οποίο αναφερόταν στην ενόχληση της παρουσιάστρια με τον ΣΚΑΙ, μετά τις φήμες που κυκλοφορούν πως η εκπομπή «Σου Κου Family» δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά.

Σύμφωνα με τα όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει, η Αντελίνα έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με το συγκεκριμένο κανάλι, οπότε είναι λογικό να ενοχλείται με όλα όσα ακούγονται σχετικά με την αντικατάστασή της στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ στο Σαββατοκύριακο.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε μέσα σε όλα πως η Αντελίνα έχει δεχθεί πρόταση να κάνει μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή κυρίως με τοποθέτηση προϊόντων, ώστε η εκπομπή που θα κάνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα να κάνουν εκπομπή χωρίς τοποθέτηση προϊόντων.

Όλα αυτά λοιπόν έκαναν την Ναταλία Γερμανού να προχωρήσει σε μια αυστηρή τοποθετήση.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την Αντελίνα

«Είναι πολύ στεναχωρημένη θα σου συμπληρώσω. Δεν έχει συμβεί μόνο στην Αντελίνα, αλλά και σε άλλους παρουσιαστές να κάνουν εκπομπή και να ακούνε από άλλες εκπομπές ότι του χρόνου μην κάνεις όρεξη γιατί στη θέση σου θα είναι άλλος. Είναι πιο πολύ λυπημένη, παρά θυμωμένη.

Επειδή την Αντελίνα την έχω ζήσει και στο μαγνητοσκοπημένο, εδώ που ήταν στο “Χτύπα το κουδούνι”, που δεν ήταν καλό. Συγνώμη κιόλας, στο κανάλι μας ήταν. Η Αντελίνα είναι γεννημένη για να κάνει ζωντανή εκπομπή. Αν δεν την πιστεύει το κανάλι, ας την αφήσει να φύγει. Δεν υποχρεώνουμε κανένα κανάλι να μας θέλει όλους.

Κάθε κανάλι έχει δικαίωμα να μην μας γουστάρει, αρκεί να μας αφήνει να φεύγουμε. Δεν λέω κάτι παράλογο. Δεν τη θέλει το καταλαβαίνω, δεν τους κάνει. Προτιμούν τον Γρηγόρη και τη Ναταλί και καλά κάνουν. Ας την να φύγει να πάει να βρει την τύχη της κάπου αλλού».

Και ο Παναγιώτης κι εγώ έχουμε περάσει Σαββατοκύριακα στο Epsilon που είχαμε 150 χιλιάδες εμπορικά και είχαμε χαμηλή τηλεθέαση, γιατί κάθε πέντε λεπτά έπρεπε να λέμε και τώρα η κρέμα και τώρα το τηγάνι. Δεν αδικεί κανείς τον Χάρη και την Αντελίνα. Ο μάγκας φαίνεται όταν κάνει υψηλά νούμερα και με τα εμπορικά. Κανείς δεν το έχει καταφέρει.

«Είχα πρόβλημα, βασανιζόμουν»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA, όπου παρουσίαζε την εκπομπή Αντελίνα χτύπα το κουδούνι.

«Εξαργύρωσα την επιτυχία του Globetrotters στην καρδιά του κόσμου. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι ο λόγος μου, θα σου δώσω το χέρι μου και θα σου πω αυτό είναι, δεν θέλω χαρτιά και ιστορίες. Δεν λειτουργούν όμως όλοι έτσι. Η επιλογή μου να μείνω στον όμιλο και να κάνουμε κάτι δεν έκατσε, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στον Alpha και έπρεπε να τελειώσει γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις ή να βασανίζεσαι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Το τοποθετώ στο προσωπικό γιατί όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από τον σταθμό… Είναι άλλο πράγμα η δουλειά, που θεωρώ ότι είμαι δουλευταρού, δεν θα πω όχι στη δουλειά και είναι άλλο πράγμα να παίζουμε και να βασανιζόμαστε και να θέλουμε να δυσκολέψουμε τη μέρα κάποιου και να σου κάνουμε αυτό που λέμε… ο ψάρακας στο στρατό».

«Θα το περάσεις κι αυτό, θα μάθεις μέσα από αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα πούμε ότι αυτό βάζουμε ως προτεραιότητα ώστε να βασανίζουμε ανθρώπους ή να κάνουμε κάτι όμορφο, να κάνουμε επιτυχία; Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονές, δεν έχει νόημα», πρόσθεσε επίσης η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντελίνα Βαρθακούρη - The 2night Show: «Μετά τον ALPHA ήμουν στεναχωρημένη και απογοητευμένη»

Ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου στέλνανε ότι έχω γίνει φάλαινα και αγελάδα και δε μπορώ να κάνω καριέρα»

Share