Συγκλονίζει με την ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού - Το σώμα της με μαγιό και το μακροσκελές κείμενο

"Αυτό είναι το σώμα μου, κάποιες φορές είναι πάρα πολύ..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει με την ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού - Το σώμα της με μαγιό και το μακροσκελές κείμενο

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες υπάρξεις στο χώρο της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξεις από τις εμφανίσεις της και επί της πασαρέλας.

Μπορεί να έχει αποκτήσει δυο παιδιά - δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της -, ωστόσο το σώμα της είναι σαν να μην γέννησε ποτέ, αφού είχε καταφέρει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης να μην πάρει ούτε γραμμάριο ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε τον οργανισμό της σε υγιέστατα επίπεδα. Μπορεί να είναι πειθαρχημένη τόσο στην διατροφή της όσο και στις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις αλλά αυτό που την κάνει και ξεχωρίζει είναι πως έχει καταφέρει να αγαπήσει το σώμα της με τα όποια ελαττώματά του γιατί μην ξεχνάτε, κανείς δεν είναι τέλειος.

Αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει και η Δούκισσα Νομικού με την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Δούκισσα

«Αυτό είναι το σώμα μου. Κάποιες φορές είναι πολύ αδύνατο, άλλες φορές έχει περισσότερες καμπύλες. Άλλες φορές είναι εξαντλημένο, άλλες φορές είναι γραμμωμένο. Κατά καιρούς έχει κριθεί από ξένους, στο παρελθόν έχει κριθεί και από εμένα. Μέχρι που έγινα μαμά. Και το εκτίμησα. Το θαύμασα. Το αγάπησα. Μην αφήνεις κανένα σχόλιο να σε επηρεάσει. Κανένα «είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ ζουμερή, είσαι πολύ γυμνασμένη, είσαι πολύ αγύμναστη». Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: είσαι πολύ …υπέροχη» έγραψε στο Instagram, ποστάροντας μία φωτογραφία με μπικίνι.

Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης η Δούκισσα

Για εσάς, λοιπόν, που "ζηλεύετε" την σιλουέτα σας και θέλετε να αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά της και τα πόδια μοντέλου που έχει σας παρουσιάζουμε παρακάτω αναλυτικά τι τρώει στο πρωινό, το δεκατιανό αλλά και στα υπόλοιπα 3 γεύματα της ημέρας της γιατί όποιος ξέρει από σωστή διατροφή ξέρεις πως απαραιτήτως πρέπει να τρώμε τουλάχιστον 5 γεύματα την ημέρα σε διάστημα 3 ωρών!

Ιδού, λοιπόν! Ακολουθήστε την πιστά και... μας ευχαριστείτε αργότερα!

  • Πρωινό: 1 ποτήρι ρόφημα με πρωτεΐνες.
  • Δεκατιανό: 1 τοστ και 1 φρούτο.
  • Μεσημεριανό: μια μερίδα κρέας ή ζυμαρικά ή ψάρι ή όσπρια, με συνοδεία σαλάτας.
  • Απογευματινό: 1 κούπα τσάι, και 1 μπάρα δημητριακών ή 1 γιαούρτι ή 1 φρούτο.
  • Βραδινό: 1 μερίδα φαγητό από τι μεσημέρι, με σαλάτα.