Opentv: Πρεμιέρα για την Ελένη Τσολάκη με το Καλοκαίρι #Not

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας και το γυναικείο πρόσωπο έκπληξη στην ομάδα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Opentv: Πρεμιέρα για την Ελένη Τσολάκη με το Καλοκαίρι #Not

Πρεμιέρα στο Open έκανε η Ελένη Τσολάκη με την καλοκαιρινή εκπομπή του σταθμού Καλοκαίρι #Not. Η παρουσιάστρια που έλειπε ένα χρόνο και κάτι από την τηλεόραση, αφού τελευταία της συνεργασία ήταν με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, έκανε δυνατό comeback.

Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Άρης Μακρής, αλλά και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, με τον Χρήστο Χατζησπύρου.

Αφού λοιπόν, χαιρέτησε την ομάδα της, κάθισαν όλοι μαζί για να σχολιάσουν τα θέματα της επικαιρότητας. Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη δέχτηκε δυο πολύ εντυπωσιακές ανθοδέσμες για το ξεκίνημα της εκπομπής της.

«Καλημέρα. Καλώς ήρθατε και καλή μας εβδομάδα. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά που μπορείτε να την ακούτε από κάθε σπίτι. Χαίρομαι πάρα πολύ που ξανασυναντιόμαστε και που είμαι εδώ. Χαίρομαι που έχω αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου. Ξέρω πως περάσαμε ένα πολύ δύσκολο χειμώνα και μας περιμένει και ένα περίεργο καλοκαίρι. Εμείς είμαστε εδώ με το χαμόγελο και την αισιοδοξία να βάλουμε χρώμα στην καθημερινότητα μας. », είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια στην έναρξη.

Βίντεο από την πρεμιέρα της Τσολάκη στο Καλοκάιρι #Not

Η ανακοίνωση του OPEN για την πρεμιέρα της εκπομπής της Τσολάκη

H εκπομπή θα τα έχει όλα! Πολύ κέφι και καλοκαιρινή διάθεση, αγαπημένους καλεσμένους, δημιουργική μαγειρική, παιχνίδια με τους τηλεθεατές και πλούσια δώρα αλλά και όλα τα τελευταία νέα και αποκλειστικά ρεπορτάζ από τη showbiz.

Από το Καλοκαίρι #Not δεν θα λείπουν και τα θέματα επικαιρότητας που θα βρίσκονται στο προσκήνιο.Ακόμα το «Καλοκαίρι #Not» θα ανοίξει παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και θα συνδεθεί με κάθε γωνιά της χώρας για να συναντήσει ξεχωριστούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μία σημαντική ιστορία να μοιραστούν με τους τηλεθεατές.

«Καλοκαίρι #Not» με την Ελένη Τσολάκη - από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου και καθημερινά στις 09:50 στο OPEN!

H ανακοίνωση για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Καλοκαίρι #Not