Τι κάνει σήμερα η "Λίζα" από τους Λατρεμένους μου γείτονες - Ο θάνατος που την έκανε να πάρει κιλά

Η εξομολόγηση για την ζωή της 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τι κάνει σήμερα η

Η Σμαράγδα Καλημούκου που έγινε γνωστή μέσα από την σειρά "Λατρεμένοι μου Γείτονες", μίλησε στην εκπομπή Pop up και αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα, στην ενασχόλησή της με το modeling και όχι μόνο.

Η ζωή της Λίζας από τους Λατρεμένους μου Γείτονες σήμερα

«Έχουν περάσει 13 χρόνια από τη σειρά και μπορεί να φοράω μάσκα και γυαλιά και να με αναγνωρίζουν από τη φωνή. Μου κάνει εντύπωση και με ρωτάνε και πολύ μικρότερες ηλικίες που προφανώς το ξέρουν από τις επαναλήψεις. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, αν και ντρέπομαι γενικά. Είμαι λίγο ντροπαλή.

Πλέον είμαι brand ambassador σε μια εταιρεία με plus size ρούχα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Αγαπάμε και αναδεικνύουμε τις γυναικείες καμπύλες.

Δεν έχω δεχτεί ποτέ αρνητικά σχόλια για το σώμα μου, ή τουλάχιστον δεν το έχω αντιληφθεί. Δυστυχώς είχα την άτυχη στιγμή στη ζωή μου, να χάσω τη μητέρα μου και τότε έβαλα κιλά, αλλά βγήκα πιο δυνατή. Με βοήθησε πάρα πολύ η δουλειά μου, οπότε είμαι εδώ και συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καλημούκου. H μικρή Λυδία ωστόσο, τι κάνει σήμερα;

Λίγα λόγια για την σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες στο MEGA

Λατρεμένοι μου γείτονες είναι μία ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2007-2009, που δημιουργήθηκε από τον Πάνο Αμαραντίδη, την Έλενα Σολωμού και τον Κώστα Βαζάκα και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel από τις 11 Οκτωβρίου του 2007 μέχρι τις 18 Ιουνίου του 2009. Το σενάριο της σειράς βασίζεται σε αυτό της ισπανικής κωμωδίας Mis adorables vecinos που δημιούργησαν οι Manuel Ríos San Martín, Nacho Cabana, César Vidal Gil, Chus Vallejo και Pablo Barrera και προβλήθηκε από το 2004 μέχρι το 2006 από το τηλεοπτικό δίκτυο Antena 3. Τη σκηνοθεσία της σειράς επιμελήθηκε ο Πιέρρος Ανδρακάκος.

Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή δύο οικογενειών που ζουν σε διπλανά σπίτια και έχουν εντελώς διαφορετικές καταβολές. μορφωτικό επίπεδο και συνήθειες. Οι Λατρεμένοι μου γείτονες προβλήθηκαν για δύο τηλεοπτικές σεζόν και αποτελούνται συνολικά από 53 επεισόδια. Ο πρώτος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου του 2007 και ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου του 2008 σε 28 επεισόδια.

'Λίζα' Λατρεμένοι μου γείτονες σήμερα

Παρόλο που η σειρά είχε ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, δύο από τους πρωταγωνιστές της ο Γιώργος Κωνσταντής και η Αριέττα Μουτούση καθώς και ο σεναριογράφος της σειράς Πάνος Αμαραντίδης ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από αυτή. Εξαιτίας της αποχώρηση του ενός εκ των δύο βασικών ζευγαριών της σειράς, η ιστορία του δεύτερου κύκλου αλλάζει με προσθήκη ενός νέου πρωταγωνιστικού ζευγαριού. Το σενάριο του δεύτερου κύκλου ανέλαβαν η Έλενα Σολωμού και ο Κώστας Βαζάκας. Ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου του 2008 ενώ η σειρά ολοκληρώθηκε οριστικά στις 18 Ιουνίου του 2009.

Μετά την ολοκλήρωσή της η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη από το ίδιο κανάλι σε ετήσια βάση.

TAGS