Χαμός στο Εμπατή - Άνοιξε πρόγραμμα η Βοσκανίδου και "πνίγηκε" το μαγαζί από παίκτριες του Bachelor

Τα μικροσκοπικά φορέματα και οι τσαχπινιές στο φακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο Εμπατή - Άνοιξε πρόγραμμα η Βοσκανίδου και

Στροφή στην καριέρα της κάνει η Σία Βοσκανίδου, η οποία μπορεί να την γνωρίσαμε ως μοντέλο, ωστόσο αποφάσισε να δοκιμαστεί σε νέα πράγματα. Συγκεκριμένα, μετά το The Bachelor που συμμετείχε, η ίδια έχει αναφερθεί πολλές φορές τόσο στον Παναγιώτη Βασιλάκο, όσο και στον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει το τραγούδι.

Μάλιστα, άνοιξε το πρόγραμμα στο νυχτερινό κέντρο Εμπατή, στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη. Έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 5/7 και οι περισσότερες κοπέλες του ριάλιτι αγάπης βρέθηκαν εκεί και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανάμεσα στις κοπέλες που βρέθηκαν στο μαγαζί ήταν η Νικολέττα Τσομπανίδου, η Μάγδα, η Εριέττα, αλλά και η Μαγδαληνή. Μπορεί στο παιχνίδι να ήταν αντίπαλες, όμως εκτός έμειναν καλές φίλες.

Οι κοπέλες, τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους με τα μικροσκοπικά τους φορέματα, αλλά και τους χορούς τους, μέσα ωστόσο στα επιτρεπτά μέτρα για την προφύλαξη τους από τον κορωνοϊό.

Εμπατή παίκτριες Bachelor

Εμπατή Βοσκανίδου Αδαμαντίδης

Οι δηλώσεις της Σίας Βοσκανίδου για το νέο της επαγγελματικό βήμα

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που ξεκινάω να δουλεύω βράδυ σαν τραγουδίστρια με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Τον θαυμάζω από μικρό παιδί και είναι πραγματικά τιμή μου που βρίσκομαι μαζί του. Έχω κρατήσει το πορτοκαλί φόρεμα που μου χάρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκο στο Bachelor, τότε στο πρώτο ραντεβού με τα βιολιά, και θα το βάλω στην πίστα. Είναι το γούρι μου. Είμαι πολύ αδύνατη, δεν θεωρώ πως έχω πιασίματα εκτός από το στήθος, οπότε δεν θεωρώ πως πάνω μου τα ρούχα δείχνουν τόσο προκλητικά».

Σία Βοσκανίδου τραγούδι

Η ανάρτηση της Σίας Βοσκανίδου για το επαγγελματικό της βήμα

«Με χαρά μου σας ανακοινώνω ότι θα βρίσκομαι στο @empati_north κάθε Παρασκευή -Σάββατο – Κυριακή με τον Θέμη Αδαμαντίδη που θαυμάζω από μικρό παιδί. Σας περιμένουμε για μαγικές νύχτες καψούρα», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας και μία σχετική φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CQuGKf-paqM/?utm_source=ig_embed[/OE