H τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, αφού εδώ και μερικές ημέρες απολαμβάνει μαγικές στιγμές με τις νεογέννητες κόρες της στο σπίτι. Οι αναρτήσεις της στα social media είναι πολλές, αφού η χαρά της δεν περιγράφεται. Μπορεί τα ξενύχτια να είναι πολλά και η κούραση μεγάλη, όμως απολαμβάνει στο έπακρο την μητρότητα.

Πριν από μερικές ώρες, η νέα μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μια ακόμη γλυκιά φωτογραφία των παιδιών της που την έχουν ξετρελάνει.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα απαθανάτισε τις κορούλες της λίγο πριν τις βάλει για ύπνο.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της

Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφίες με τις δίδυμες κόρες της

"Τα δίδυμα είναι διζυγωτικά, δηλαδή..."

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να βιώνει μια πιεστική περίοδο καθώς έγινε μπαμπάς και πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αλλά όπως φαίνεται δεν ξεχνά τις παλιές, καλές του συνήθειες.

Μια από αυτές εννοείται πως είναι και το instagram! Όλοι γνωρίζουμε πόσο ενεργός χρήστης είναι ο παρουσιαστής στην συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κι από ότι φάνηκε οι διαδικτυακοί του φίλοι περίμεναν πως και πως να κάνει ένα Q&A για να τον ρωτήσουν διάφορες απορίες που έχουν, κυρίως για τα παιδάκια του!

Χθες βράδυ, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι του στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα πρώτα συναισθήματά του ως πατέρας, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για τις δίδυμες κόρες του.

«Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου», είπε για τα συναισθήματά του.

Για τα δίδυμα ανέφερε: «Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά, είναι διζυγωτικά δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως είναι κουκλάκια!».