Ραγίζει καρδιές η Ματίνα Παγώνη: «Μου έχει μείνει αυτή η εικόνα! Τσίριζα, έκλαιγα...»

«Για αυτό το λόγο αποφάσισα να γίνω γιατρός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές η Ματίνα Παγώνη: «Μου έχει μείνει αυτή η εικόνα! Τσίριζα, έκλαιγα...»

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανες η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή Happy Day, μιλώντας στην δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Η λοιμωξιολόγος, αναφέρθηκε σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή της.

Χαρακτηριστικά, μίλησε για την περίοδο που ο πατέρας της είχε ένα σοβαρό τροχαίο που τον ανάγκασε να μείνει τρεις μήνες στην εντατική.

Η εξομολόγηση της Ματίνας Παγώνη για τον πατέρα της που ράγισε καρδιές

«Αποφάσισα από πολύ μικρή να γίνω γιατρός γιατί είχε συμβεί ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στην οικογένειά μου. Είχε ένα τροχαίο ατύχημα πολύ σοβαρό ο πατέρας μου, διασωληνώθηκε στο ΚΑΤ και έμεινε τρεις μήνες στην εντατική. Ήμουν εφτά χρονών και ήθελα οπωσδήποτε να τον δω, έκλαιγα, τσίριζα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε :«Ο διευθυντής της μονάδας μου είπε ότι δεν μπαίνουν παιδάκια μέσα κι εγώ είπα όχι, θέλω να τον δω. Μου είπε θα σε πάω να τον δεις, αλλά θα πρέπει να μην κλάψεις και να είσαι πολύ δυνατή. Με κρατούσε από το χέρι και μπήκαμε μέσα. Εγώ νόμιζα ότι θα μου μιλήσει ο μπαμπάς μου και μου είπε ο διευθυντής ότι δεν μπορεί να μου μιλήσει, αλλά εγώ μπορώ να του ακουμπήσω το χέρι.

Ήταν ένα σοκαριστικό περιβάλλον, αλλά έπρεπε να φανώ δυνατή. Και του κρατούσα το χέρι κι έλεγα είμαι δυνατή, δεν θα κλαίω. Μου έχει μείνει αυτή η εικόνα, δεν έχω ξεχάσει τίποτα. Από τότε, τώρα το συζητάω αυτό», είπε η Ματίνα Παγώνη, η οποία δέχτηκε πρόταση να συμμετέχει σε show.

Η απίστευτη αντίδραση της Παγώνη όταν είδε τον Τάκη Ζαχαράτο να την μιμείται

Πρεμιέρα έκαναν στο θέατρο «Άλσος» ο Τάκης Ζαχαράτος και η Άντζελα Δημητρίου στη σατιρική, μουσικοθεατρική παράσταση «Πάμε γι’ άλλα». Οι κάμερες ήταν εκεί και εντόπισαν τους επώνυμους που παρακολουθήσαν το σόου. Το παρών έδωσε και η Ματίνα Παγώνη, που μιμείται σε act του ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Το πρωί της Δευτέρας 14/6 η λοιμωξιομόγος βρέθηκε στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη και ρωτήθηκε αν ο καλλιτέχνης την φέρνει σε δύσκολη θέση με τις μιμήσεις του. Όπως λοιπόν είπε πριν πάει στην παράσταση είχε μια πολύ δύσκολη μέρα και όταν βρέθηκε εκεί είχε ηρεμήσει και είχε χαλαρώσει.

«Εμένα μου αρέσει το χιούμορ. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Γενικά στη ζωή μου δεν δίνω σημασία στα σχόλια, γιατί αν ασχολείσαι με τα σχόλια μπαίνεις και εσύ σε αυτό το τρυπάκι. Δεν με έφερε καθόλου σε δύσκολη θέση.

Ο Ζαχαράτος είναι ένας καλλιτέχνης, φοβερός μίμος και άριστος στη δουλειά του. Έχει φοβερό χιούμορ και όταν αναλαμβάνει μια παράσταση είναι φοβερή. Μιμείται τους πάντες με τον ωραίο τρόπο που σε κάνει και γελάς, διασκεδάζεις και αισθάνεσαι άνετα», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη για τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος έχει μιμηθεί απίστευτα και παίκτες του Survivor 4.