Ο «Berlin» από το «La Casa de Papel» στο κέντρο της Αθήνας

Ο Πέδρο Άλονσο για φραπέ σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο «Berlin» από το «La Casa de Papel» στο κέντρο της Αθήνας

Ο Ισπανός ηθοποιός Πέδρο Αλόνσο αν και έχει παίξει σε αρκετές σειρές φαίνεται πως ο ρόλος που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό ήταν αναμφίβολα ο Αντρές ντε Φονογιόσα με το ψευδώνυμο «Berlin» στην αγαπημένη σειρά στο La casa de Papel που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσω του Netflix.

Η σειρά κοινώς «Τέλεια ληστεία» προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2017 στην Ισπανία και στο τέλος της ίδιας χρονιάς αγοράστηκε από το Netflix.

Μάλιστα, η σειρά σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία καθώς αγαπήθηκε από χιλιάδες θαυμαστές.

Πάντως ο «Berlin» βρίσκεται στην Αθήνα απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές του. Το απόγευμα της Κυριακής (04/07) ο ηθοποιός βρέθηκε στο Σύνταγμα κάνοντας ένα city break για να απολαύσει τον καφέ του στο all day μαγαζί «Centrale».

Ο ηθοποιός και η παρέα του κάθισαν σε ένα από τα εξωτερικά τραπεζάκια του μαγαζιού και όλοι τους παρήγγειλαν φραπέ. Ο ίδιος φορούσε ένα μπλε t-shirt και μπλε παντελόνι και ήταν πολύ διακριτικός. Ένας από τα υπαλλήλους του μαγαζιού, ο οποίος τον αναγνώρισε, πήγε πολύ διακριτικά και τον ρώτησε αν είναι ο πασίγνωστος «Berlin» κι εκείνος απάντησε καταφατικά.

Μάλιστα, όταν η υπεύθυνη του Centrale ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία ο ίδιος πολύ ευγενικά απάντησε θετικά.

Φαίνεται πως ο Πέδρο Αλόνσο δεν είχε κάποια άλλη συνομιλία όση ώρα κάθισε με την παρέα του απολαμβάνοντας τον καφέ τους και αναχώρησε πολύ διακριτικά.

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, «La Casa de Papel», ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου και όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο φινάλε

Ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος της πετυχημένης σειράς έρχεται και όπως έγινε σήμερα γνωστό θα είναι χωρισμένος σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου ενώ για το δεύτερο μέρος, οι fans της ισπανικής σειράς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix με τίτλο «Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μία ληστεία. Αυτό είναι πόλεμος».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ούρσουλα Κομπερό (Τόκιο), Άλβαρο Μόρτε (Ο Καθηγητής), Ιτζιάρ Ιτούνο (Λισαβώνα), Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο), Μιγκέλ Χερράν (Ρίο), Χάιμε Λορέντε (Ντένβερ), Έστερ Αθέμπο (Στοκχόλμη), Ενρίκε Άρθε (Αρτούρο), Ντάρκο Πέριτς (Ελσίνκι), Χόβικ Κουτσκεριάν (Μπογκοτά), Λούκα Πέρος (Μασσαλία), Μπελέν Κουέστα (Μανίλα), Φερνάντο Κάβο (Συνταγματάρχης Ταμάγιο), Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα (Παλέρμο), Νάγουα Νίμρι (Επιθεωρητής Σιέρρα), Χοσέ Μανουέλ Πόγα και πολλοί άλλοι.