Σάκης Τανιμανίδης: Η ανάρτηση για Ατζούν και Λιανό μετά το τέλος του Survivor

Η απάντησή του στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Τανιμανίδης: Η ανάρτηση για Ατζούν και Λιανό μετά το τέλος του Survivor

Ο τελικός του Survivor μπορεί να έγινε εχθές το βράδυ βέβαια δεν έλειψαν και οι ξεχωριστές εμφανίσεις. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τον Γιώργο Λιανό καθώς έδωσε τον λόγο στον Τούρκο παραγωγό ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ακόμη και στον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και στην γέννηση των διδύμων παιδιών του.

«Στέλνω όλη μου την αγάπη στον φίλο μου τον Σάκη Τανιμανίδη και στην όμορφη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμά τους. Για εμάς ήταν ένας ιδιαίτερος χρόνος γιατί σε (Γιώργος Λιανός) είχαμε φέτος μαζί μας και πιστεύω ότι ήσουν πολύ καλός. Πάντα ζητούσα μετάφραση σε όσα έλεγες γιατί τους έβλεπα όλους να γελάνε», είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιανός, που επίσης ευχήθηκε στον Σάκη Τανιμανίδη για τη γέννηση των διδύμων. Λίγες ώρες μετά, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε μέσω των instastories, τόσο στον Ατζούν Ιλιτζαλί, όσο και στον Γιώργο Λιανό.

«Σε ευχαριστώ για τις ευχές φίλε μου. Μου λείπουν οι στιγμές μας στον Άγιο Δομίνικο» έγραψε στον Ατζούν Ιλιτζαλί ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ για τον Γιώργο Λιανό σχολίασε: «Αδερφέ μου ήσουν καταπληκτικός φέτος».

Οι αποκαλύψεις του Σάκη Τανιμανίδη για τα δίδυμα

Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να βιώνει μια πιεστική περίοδο καθώς έγινε μπαμπάς και πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αλλά όπως φαίνεται δεν ξεχνά τις παλιές, καλές του συνήθειες.

Μια από αυτές εννοείται πως είναι και το instagram! Όλοι γνωρίζουμε πόσο ενεργός χρήστης είναι ο παρουσιαστής στην συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κι από ότι φάνηκε οι διαδικτυακοί του φίλοι περίμεναν πως και πως να κάνει ένα Q&A για να τον ρωτήσουν διάφορες απορίες που έχουν, κυρίως για τα παιδάκια του!

Aποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι του στο Instagram, αποκαλύπτοντας τα πρώτα συναισθήματά του ως πατέρας, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για τις δίδυμες κόρες του.

«Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου», είπε για τα συναισθήματά του.

Για τα δίδυμα ανέφερε: «Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά, είναι διζυγωτικά δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως είναι κουκλάκια!».

Η πρώτη φωτογραφία με τα δίδυμα μέσα από το σπίτι

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», είπε η Χριστίνα Μπόμπα φανερά συγκινημένη στις πρώτες δηλώσεις ενώ ο Σάκης πρόσθεσε:

«Η σκηνή που είδα τη Χριστίνα να θηλάζει τις δίδυμες κόρες μας ήταν η πιο συγκινητική της ζωής μου».

Πλέον η Χριστίνα έχει ξεκινήσει να φτιάχνει την καθημερινότητά της στο σπίτι με τις μικρές και το πρωί της Τρίτης δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που φαίνονται οι μικρές να κοιμούνται στα καρεκλάκια τους και η Χριστίνα άβαφη να δηλώνει "εξουθενωμένη μητέρα".

Χριστίνα Μπόμπα δίδυμες