Παντρεύτηκε ο αδερφός της Έφης Ρασσιά - Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα

Περήφανος θείος!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύτηκε ο αδερφός της Έφης Ρασσιά - Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα

Χαρές επικρατούν στην οικογένεια της Έφης Ρασσιά μιας και ο αδερφός της, Νίκος, παντρεύτηκε πριν μερικές μέρες με την αγαπημένη του.

Ο ίδιος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο Λιμένι της Λακωνίας και φυσικά στο πλευρό του ήταν πολλοί φίλοι και συγγενείς, ένας εκ των οποίων και ο Χάρης Ρώμας -ο οποίος επιστρέφει με νέα σειρά-.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση, μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Χάρης Ρώμας ποζάρει με την ανιψιά του, Έφη Ρασσιά και γράφει στην λεζάντα: «Στο ΛΙΜΕΝΙ της πανέμορφης Μάνης παντρέψαμε τον πολυαγαπημένο μου ανιψιό Νίκο, αδελφό της επίσης πολυαγαπημένης μου Έφης!!!
ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ!».

Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα

Παντρεύτηκε ο αδερφός της Έφης Ρασσιά

«'Εβαλε “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα»

Το πρωί της Τρίτης, η Έφη Ρασσιά μίλησε στην κάμερα του Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Η «Βάλια» από το Καφέ της Χαράς -αυτή είναι η ημερομηνία του τελευταίου επεισοδίου- μίλησε φυσικά για τον θείο της, Χάρη Ρώμα, αλλά και για τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν στις σχέσεις της.

«Δεν περίμενα ότι θα γινόταν ξανά το Καφέ της Χαράς. Όταν μου το είπε ο Χάρης, ήρθε στο θέατρο να με δει, για να διαπιστώσει μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς, αν τα λέω. Στην οικογένειά μου υπάρχει αγάπη, αλλά δεν χαριζόμαστε.

Εγώ γι’ αυτό εμπιστεύτηκα τον Χάρη, επειδή αν πίστευε ότι θα έβαζα τη δουλειά του σε κίνδυνο, θα μου έλεγε “άστο”. Δεν θα υπήρχε θέμα. Με πίστεψε και γι’ αυτό τον ευχαριστώ. Με πίστεψε σε μια φάση που εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου.

Δεν είναι κακός σύμβουλος η απειρία στον έρωτα; Εκεί κι αν έχω δυσάρεστη εμπειρία. Ήταν “στοιχηματάκι” αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα. Το κατάλαβα εγκαίρως, αλλά είχα αρχίσει να δένομαι».

Έφη Ρασσιά για την προσωπική της ζωή