Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της που τραβήξε ο Θοδωρής Μαροσούλης

Το πιο γλυκό φιλί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της που τραβήξε ο Θοδωρής Μαροσούλης

Μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και της κόρης της Αλεξάνδρας φαίνεται πως υπάρχει μια απίστευτη αδυναμία, κάτι που απαθανατίζεται και στις φωτογραφίες.

Ο αγαπημένος της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μαροσουλής, δεν χορταίνει τις δύο γυναίκες της ζωής του και πολλές φορές της φωτογραφίζει σε τρυφερές στιγμές.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός θεατρικός παραγωγός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφόα, στην οποία βλέπουμε την Ελεονώρα Μελέτη να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με την μικρή Αλεξάνδρα.!

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Δεκέμβριο του 2017 έπειτα από έναν χρόνο σχέσης και τον Απρίλιο του 2018 ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους Αλεξάνδρα.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη και της κόρης της Αλεξάνδρας

 Ελεονώρα Μελέτ η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της που τραβήξε ο Θοδωρής Μαροσούλης

"Με έδιωξαν έγκυο!"

Με τα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΙ για το Big Brother, η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε από την ραδιοφωνική της εκπομπή, αφού στο παρελθόν και το δικό της επαγγελματικό διαζύγιο με τον σταθμό, δεν ήταν βελούδινο.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε:

«Έχω πάθει στο παρελθόν ακριβώς το ίδιο, που έχει πάθει. Πριν από περίπου 4 χρόνια εκτέθηκα με τον ίδιο τρόπο κι εγώ δημοσίως από τον ΣΚΑΙ, όπου κι εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου και τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού κι είχαμε κλείσει ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη. Άλλαξε την άποψή του ο σταθμός επειδή άλλαξε διοίκηση.

Σαφώς και θα τους πήγαινα δικαστικά γιατί την ώρα που υπέγραφα με τον ΣΚΑΙ, με ζητούσαν τρία κανάλια και με άφησε εκτός την σεζόν. Δούλεψα για λίγους μήνες κι όχι μόνο αυτό αλλά είχε πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση στην επιθεώρηση εργασίας ενώ εγώ δεν μπόρεσα να εμφανιστώ στην δουλειά μου. Ήταν ψέματα, ήμουν έγκυος κι αυτό ήταν παράνομο γιατί δεν μπορείς να διώξεις μια έγκυο από την δουλειά. Τους πήγα στα δικαστήρια. Η συμφωνία ήταν να κάνω για λίγο το Survivor Πανόραμια και μετά καθημερινή εκπομπή 3-5 το απόγευμα.

«Τότε είχαν βγει οι συνάδελφοι στα πρωινάδικα κι έλεγαν δεν είναι σωστό να πηγαίνεις τα κανάλια στα δικαστήρια κι η αγορά είναι μικρή. Ναι αλλά με αφήνουν άνεργη και με εξασφαλισμένο συμβόλαιο. Γιατί να μην διεκδικήσω το δίκιο μου; Όπου δικαιώθηκα κι αποζημιώθηκα κι όλα καλά. Στην προσπάθεια του εξωδικαστικού συμβιβασμού υπήρξε πρόταση να συνεργαστούμε και να το λύσουμε έτσι αλλά δεν πας μετά από αυτό το ξεφτιλίκι και την αναξιοπρεπή συμπεριφορά που υφίστασαι. Τώρα στον Γιώργο Τσαλίκη του λένε μπράβο οι συνάδελφοι, που πηγαίνει στα δικαστήρια. Ναι αλλά να αποφασίσουμε το πως πρέπει να κινηθούμε σε μια τέτοια περίπτωση. Μιλήσαμε με τον Γιώργο γιατί είναι κοινός παρονομαστής» σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.