Το Πρωινό ξεφτίλισε Τριαντάφυλλο - Ελευθερίου: «Το χρήμα τα νικάει όλα! Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι..»

«Ή είναι πάρα πολύ έξυπνοι κι εμείς όλοι ηλίθιοι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Πρωινό ξεφτίλισε Τριαντάφυλλο - Ελευθερίου: «Το χρήμα τα νικάει όλα! Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι..»

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό μετά τις τελευταίες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Τριαντάφυλλου για την σπόντα που πέταξε ο τραγουδιστής, ότι η πρώτη συνευρέθηκε ερωτική με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος έξαλλος είπε «Ντροπή η αντίδραση της Ελευθερίου που είπε «τον ξέρουμε τον Τριαντάφυλλο». Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Τριαντάφυλλος για να θιγεί η Ελευθερία Ελευθερίου; Δεν είναι ωραίο να προβάλλεται αυτό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Μιλάμε για λεκτική βία».

Με τον Γιώργο Λιάγκα να συνεχίζει: «Αφού την Ελευθερία Ελευθερίου δεν την πειράζει που όλη η Ελλάδα έμαθε ότι έκανε σεξ με τον Αλέξη Παππά, τι μας νοιάζει εμάς; Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι θα τραγουδήσουν μαζί το καλοκαίρι, άρα το χρήμα τα νικάει όλα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Σε άλλες δηλώσεις που πρόβαλλαν, ο Τριαντάφυλλος ισχυρίστηκε πως δεν έκανε καμία αποκάλυψη, ενώ από πλευράς της η Ελευθερία Ελευθερίου είπε πως ούτε εκείνη κατάλαβε να έγινε κάποια αποκάλυψη.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του ξέσπασε: «Ή είναι πάρα πολύ έξυπνοι κι εμείς όλοι ηλίθιοι ή δεν είναι τόσο έξυπνοι και είμαστε εμείς πολύ έξυπνοι και το καταλαβαίνουμε. Σαν τραγουδιστή εγώ τον εκτιμώ κι έχω πει τα καλύτερα γι’ αυτόν, σαν προσωπικότητα δεν μου αρέσει. Είναι ντροπή ότι προσπαθούν να πουν ότι δεν το είπαν».

Βίντεο με τον χαμό που έγινε στο Πρωινό με Τριαντάφυλλο - Ελευθερίου

Η Ελευθερίου ξεκαθαρίζει αν βρέθηκε κοντά ή όχι με τον Παππά στο Survivor

Μια αποκάλυψη σοκ έκανε στον χθεσινό τελικό του Survivor ο Τριαντάφυλλος, αναφορικά με το ποιοι τελικά συνουσιάστηκαν μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Ντάφυ άφησε να εννοηθεί πως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς συνευρέθηκαν ερωτικά.

Μετά το τέλος του τελικού -δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του νικητή, Σάκη Κατσούλη-, οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα του Love it και έλυσαν τις διαφορές τους.

Η Κύπρια τραγουδίστρια δήλωσε πως ο Ντάφυ έκανε ξεκάθαρα χιούμορ και πως δεν ισχύει τίποτα από όσα είπε, με τον ίδιο αμέσως μετά να λέει: «Πιστέψτε ό,τι λέει η Ελευθερία. Εγώ δεν είπα κάτι, είπα μόνο ότι είναι καλά παιδιά».

«Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά μαζί σου. Είσαι μια κατηγορία μόνος σου» είπε η Ελευθερία με τον Τριαντάφυλλο στο τέλος να απαντά: «Γιατί τι σου έκανα; Είπα πως είσαι καλή φίλη με τον Άλεξ».