Βίντεο από τα παιχνίδια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με την Μαρία Σάκκαρη στην παραλία

Δεν κρύβουν τον έρωτα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίντεο από τα παιχνίδια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με την Μαρία Σάκκαρη στην παραλία

Μετά την αποκάλυψη πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη είναι σε σχέση, δεν κρύβουν τον έρωτα τους. Μάλιστα, μοιράζονται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα τους στα social media.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις χαλαρές του στιγμές, λίγο πριν ταξιδέψουν στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Έτσι λοιπόν, φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν παραλία για να κάνουν την βουτιά τους στη θάλασσα και να παίξουν ρακέτες.

Στα social media λοιπόν, έγραψαν στην ανάρτηση του βίντεο από την παραλία την ώρα του "αγώνα" τους: «Προετοιμασία για το Τόκιο».

Αυτό είναι το βίντεο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίας Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη έστειλε τρυφερό μήνυμα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από τον αέρα του Tik Talk

Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και όπως έγινε πρόσφατα γνωστό η φιλία τους μετατράπηκε σε έναν φλογερό έρωτα, που τους έχει συνεπάρει. Φάνηκε μάλιστα και από τους πανηγυρισμούς του γιου του πρωθυπουργού σε κάθε της καλή στιγμή στο Roland Garros, που ήταν κι εκείνος παρών.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις».