Απίστευτο "άδειασμα" Καλίδη σε Τριαντάφυλλο: «Με έλουσε κρύος ιδρώτας εκείνη τη στιγμή»

Τα γυρίζει για την σπόντα περί ερωτικής συνεύρεσης Ελευθερίου - Παππά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο

Ένας μικρός χαμός επικρατεί μετά την σπόντα του Τριαντάφυλλου στον τελικό του Survivor 4, ότι η Ελευθερία Ελευθερίου συνευρέθηκε ερωτική με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο. Αναφορά στο θέμα μάλιστα, έκανε και ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος ωστόσο φαίνεται πως τα αλλάζει.

Μιλώντας ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής του Πρωινού, "άδειασε" τον συνάδελφό του και πρώην συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όσα είπε ο Καλίδης για τον Τριαντάφυλλο

«Αισθάνθηκα άσχημα, με έλουσε κρύος ιδρώτας εκείνη τη στιγμή. Απορώ πως η Ελευθερία δεν είπε κάτι. Ναι, εγώ διαπίστωσα και ανέφερα αυτό που είχε πει ο συμπαίκτης μου λίγο πιο πριν. Στενοχωρήθηκα για την Ελευθερία. Εκείνη γέλαγε. Εκείνη τη στιγμή χάθηκα και ξαφνιάστηκα», είπε μεταξύ άλλων.

Το Πρωινό ξεφτίλισε Τριαντάφυλλο - Ελευθερίου

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό μετά τις τελευταίες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Τριαντάφυλλου για την σπόντα που πέταξε ο τραγουδιστής, ότι η πρώτη συνευρέθηκε ερωτική με τον Αλέξη Παππά στον Άγιο Δομίνικο.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος έξαλλος είπε «Ντροπή η αντίδραση της Ελευθερίου που είπε «τον ξέρουμε τον Τριαντάφυλλο». Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Τριαντάφυλλος για να θιγεί η Ελευθερία Ελευθερίου; Δεν είναι ωραίο να προβάλλεται αυτό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Μιλάμε για λεκτική βία».

Με τον Γιώργο Λιάγκα να συνεχίζει: «Αφού την Ελευθερία Ελευθερίου δεν την πειράζει που όλη η Ελλάδα έμαθε ότι έκανε σεξ με τον Αλέξη Παππά, τι μας νοιάζει εμάς; Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι θα τραγουδήσουν μαζί το καλοκαίρι, άρα το χρήμα τα νικάει όλα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Σε άλλες δηλώσεις που πρόβαλλαν, ο Τριαντάφυλλος ισχυρίστηκε πως δεν έκανε καμία αποκάλυψη, ενώ από πλευράς της η Ελευθερία Ελευθερίου είπε πως ούτε εκείνη κατάλαβε να έγινε κάποια αποκάλυψη.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του ξέσπασε: «Ή είναι πάρα πολύ έξυπνοι κι εμείς όλοι ηλίθιοι ή δεν είναι τόσο έξυπνοι και είμαστε εμείς πολύ έξυπνοι και το καταλαβαίνουμε. Σαν τραγουδιστή εγώ τον εκτιμώ κι έχω πει τα καλύτερα γι’ αυτόν, σαν προσωπικότητα δεν μου αρέσει. Είναι ντροπή ότι προσπαθούν να πουν ότι δεν το είπαν».