Νικολέττα Τσομπανίδου: Δεν έχει βγάλει από το χέρι της το μονόπετρο του Βασιλάκου - Έρχεται επανασύνδεση;

«Το δακτυλίδι το φοράω γιατί...» Η αποκάλυψη που έκανε on air

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νικολέττα Τσομπανίδου: Δεν έχει βγάλει από το χέρι της το μονόπετρο του Βασιλάκου - Έρχεται επανασύνδεση;

Το πρωί της Τετάρτης, η Νικολέττα Τσομπανίδου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη αναφορικά με την σχέση με την Παναγιώτη Βασιλάκο.

Το ζευγάρι του Bachelor εδώ και λίγους μήνες έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και οι δηλώσεις που κάνουν έκτοτε μεταξύ τους είναι πιο αιχμηρές από ποτέ.

Ωστόσο, η Νικολέττα δεν έχει αποχωριστεί ακόμα από το χέρι της το μονόπετρο που της είχε κάνει δώρο ο Παναγιώτης, με την ίδια να εξηγεί τους λόγους;

Οι δηλώσεις της Νικολέττας για τον Παναγιώτη

«Τέτοια εποχή ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Μου πήρε αρκετό χρόνο να προσαρμοστώ όταν βγήκα έξω. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, σίγουρα θα συνιστούσε σε κάποια κοπέλα να το ζήσει.

Δεν περίμενα ότι θα είμαι η νικήτρια του The Bachelor. Από τη μέση και μετά ήρθα πιο κοντά με τον Παναγιώτη. Όπως ήμουν μέσα στο παιχνίδι έτσι είμαι και έξω. Δεν σημαίνει κάτι ότι φοράω το μονόπετρο του Παναγιώτη.

Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο. Δεν έχω αισθήματα πια».

Νικολέττα Τσομπανίδου δεν έχει βγάλει από το χέρι της το μονόπετρου του Βασιλάκου

«Μόλις επέστρεψα στην Αθήνα...»

Μετανιώνεις που πήγες στο “Bachelor”;

Σε καμία περίπτωση! 'Ηταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, έζησα πράγματα που ενδεχομένως να μην ξαναζήσω ποτέ, έκανα φιλίες, γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους. Φυσικά με τίποτε δεν θα ξεχάσω το τελευταίο επεισόδιο στην Μάνη που ήταν μαγικό. 'Ηταν μια ολόκληρη μέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη μέσα μου.

Πήρες το δαχτυλίδι, πήρες το έπαθλο, πήρες και τον εργένη. Είχατε μια κανονική σχέση; Είχατε συζητήσει πως πια θα ήταν καλό να μετακομίσεις πια μόνιμα στην Αθήνα στην αρχή του δεσμού σας;

Είχαμε κανονικότατη σχέση! Είχα πεί στον Παναγιώτη πως σκεφτόμουν να μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα. Απλά εκείνος δεν φανταζόταν πως θα ερχόμουν τόσο γρήγορα. Λίγο καιρό μετά το παιχνίδι έκανα ένα ταξίδι στην Θεσαλονίκη για να δώ τους γονείς μου και επέστρεψα έχοντας πάρει πια την απόφαση ότι δεν θα ξαναγυρίσω. Μόλις ήρθα όμως, χωρίσαμε.

Πιστεύεις ότι αυτή η βιαστική απόφαση έπαιξε και ένα ρόλο για τον χωρισμό σας; Πως εκείνος ήθελε τον χρόνο του;

Δεν το ξέρω αυτό. Πολλά παίζουν ρόλο σε έναν χωρισμό.

Σου έμεινε πικρία μετά τον χωρισμό σας για εκείνον;

Στεναχωρήθηκα, αλλά κρατώ μόνο τις ωραίες αναμνήσεις που είχα μαζί του. 'Ηταν ένα δύσκολο διάστημα το μετά, γιατί ήμουν μόνη μου στην Αθήνα, ήξερα ελάχιστους ανθρώπους, δεν είχα φίλους. Το πάλεψα και αποφάσισα να κάνω μια νεα αρχή. Δεν ήθελα να ξαναγυρίσω στην Θεσσαλονίκη. Αποφάσισα να σταθώ πολύ γρήγορα στα πόδια μου, βρήκα σπίτι για να μείνω και αποφάσισα μετά από αυτό να κάνω βήματα μπροστά.

Οι γονείς σου έδειχναν πως τον συμπάθησαν τον Παναγιώτη. Απογοητεύτηκαν;

Σεβάστηκαν ότι έγινε, δεν αντέδρασαν. Τον είχαν συμπαθήσει πολύ και πίστευαν και εκείνοι πως θα προχωρούσε η σχέση μας. Μιλούσαν τότε στο τηλέφωνο και με τους γονείς του, οι οποίοι με συμπαθούσαν.

Κάποια στιγμή δήλωσες, ότι ο Παναγιώτης έκανε μια κίνηση επανασύνδεσης κάτι που εκείνος όμως το αρνήθηκε.

Ο Παναγιώτης με έπαιρνε συχνά τηλέφωνο και με πήρε ξανά την ημέρα των γενεθλίων μου. Εγώ όμως δεν του απάντησα, γιατί είχα πια προχωρήσει την ζωή μου, δεν ήθελα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να κρατήσω επικοινωνία μαζί του.

'Εχει μπεί λοιπόν ένας νέος άντρας στην ζωή σου. Θα έλεγες πως είσαι ερωτευμένη;

Ναι είμαι ερωτευμένη δεν το κρύβω! (γέλια) Γνωριζόμαστε εδώ και λίγο καιρό, είναι πολύ...φρέσκια ακόμη η σχέση μας. Αυτή την σχέση θα την κρατήσω μακριά από την δημοσιότητα. Υπάρχει πολύ....μάτι εκεί έξω! (γέλια).