Γιάννης Πουλόπουλος: Ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Barking Well Media

«Νίκο μου, μόνο με εσένα θέλω να δουλεύω!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Πουλόπουλος: Ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Barking Well Media

Το συμβόλαιο του με την Barking Well Media ανανέωσε για ακόμη δύο χρόνια ο Γιάννης Πουλόπουλος, μιας και το συν 1 που είχε στο συμβόλαιο του μετατράπηκε σε συν 2.

Ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να γνωστοποιήσει τα ευχάριστα νέα και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον Νίκο Κοκλώνη, την ώρα των υπογραφών.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ύστερα από μια πολύ πετυχημένη χρονιά, η συνεργασία μας συνεχίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια! Νίκο μου, μόνο με εσένα θέλω να δουλεύω!! Με εμπιστεύθηκες, με πίστεψες, με στήριξες! Μαζί λοιπόν μέχρι το 2023 και… βλέπουμε! Τα καλύτερα έρχονται…».

Πριν λίγες μέρες στο μεταξύ, ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε στον αέρα του Ευτυχείτε.

«Έκανα 8 χρόνια ψυχοθεραπεία μετά το bullying»

Το πρωί της Πέμπτης, με αφορμή την παρενόχληση και την κακοποίηση, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν άντεξε και «λύγισε» στον αέρα του Ευτυχείτε.

Σε τηλεφωνική σύνδεση με την Καίτη Φίνου, η οποία με την σειρά της εξομολογήθηκε την παρενόχληση που έχει δεχτεί στο εργασιακό της περιβάλλον, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος θυμήθηκε την δική του δυσάρεστη περιπέτεια.

Λύγισε στον αέρα του Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπολους

Ειδικότερα, ο Γιάννης εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή πως στο παρελθόν επί δύο χρόνια δεχόταν λεκτική βία και ένα κύμα ρατσιστικών σχολίων από την διευθύντρια του καναλιού που δούλευε.

Ο ίδιος έκανε λόγο για υβριστικά σχόλια, ρατσισμό και μια συνεχή επίθεση από την μεριά της προς το πρόσωπο της, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να καταλήγει να κλαίει, όπως δήλωσε ο ίδιος, όλη μέρα. Ωστόσο, δείτε εδώ και ένα απίστετο περιστατικό στον αέρα του Ευτυχείτε!