Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ο Γρηγόρης Πετράκος «χτυπάει» ξανά - Η επίθεση στον Αρκά

«Εσύ βρε κακομοίρη...»

Ο Γρηγόρης Πετράκος «χτυπάει» ξανά - Η επίθεση στον Αρκά
News 07.07.2021 18:05
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε ένα νέο δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε νωρίτερα ο Γρηγόρης Πετράκος, με αφορμή το νέο σκίτσο του Αρκά που κυκλοφόρησε.

Συγκεκριμένα, ο το εν λόγω σκίτσο αναιρεί τα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών, φέρνοντας ως παράδειγμα τον κίνδυνο της πυρκαγιάς.

Ωστόσο, φαίνεται πως βρίσκει αντίθετο τον Γρηγόρη Πετράκο, με τον ίδιο να αφήνει το δικό του αιχμηρό σχόλιο κάτω από την φωτογραφία του Αρκά, ενώ ο τραγουδιστής από την άλλη δέχτηκε επίθεση από το Πρωινό.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου

“Οι σώφρονες άνδρες μεγαλώνοντας νοιάζονται περισσότερο για την ψυχή τους και την υστεροφημία τους, παρά για τα χρήματα και την εξουσία.

Εσύ βρε κακομοίρη Αρκά, έχτισες όλη σου τη ζωή ένα έργο και έρχεσαι τώρα να παρασύρεις όλους αυτούς που σε αγάπησαν, να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα που δεν τους αφορά, μιας και δεν κινδυνεύουν. Πού την είδες τη φωτιά; Μόνο εσύ καίγεσαι απ’ ότι βλέπεις. Τι απογοήτευση…”

Ο Γρηγόρης Πετράκος «χτυπάει» ξανά επίθεση στον Αρκά

Ο Πετράκος καταγγέλλει την εκπομπή του Σρόιτερ στον ALPHA

Στο 29/10 «Tik Talk» του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ θα εμφανιζόταν ο Γρηγόρης Πετράκος όμως η ανάρτηση - καταγγελία κόλαφος που έκανε λίγο πριν το επεισόδιο στάθηκε η αφορμή το κανάλι να μην το προβάλει καν.

Ο ίδιος, έκανε το γύρισμα για την εν λόγω εκπομπή έναν περίπου μήνα πριν, ωστόσο το επεισόδιο θα μεταδιδόταν εχθές τα μεσάνυχτα, με τον τραγουδιστή να ενημερώνει το κοινό του για την εμφάνισή του στο πλατό του Αντώνη Σρόιτερ με status-μαχαιριά, αφήνοντας υπόνοιες πως υπάρχει περίπτωση όσα είπε να αλλοιωθούν στο μοντάζ.

«Σήμερα τα μεσάνυχτα στην εκπομπή του Σρόιτερ θα δείξει τη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα εγώ, ο κορυφαίος λοιμοξιολόγος κ. Καβαλιώτης και ο Σύψας. Επίσης υπάρχει παρέμβαση του γιατρού Βόβολη. Η συνέντευξη έγινε πριν ένα μήνα… Δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο να βγει, ίσως για να έρθουμε στα 1500 κρούσματα ενώ τότε μιλούσαμε εμείς για 400.

Εγώ στην συνέντευξη είπα ακριβώς όσα είδατε στο χθεσινό μου βίντεο. Γι’ αυτό και το δημοσίευσα χθες. Για να επιβλέπω εγώ το μοντάζ… Ώστε σήμερα το βράδυ, αν το μοντάζ του καναλιού έχει κάνει τα δικά του εσείς να ξέρετε ακριβώς ποια ήταν η δική μου πρόθεση.

Για να είμαι δίκαιος ο κ. Σρόιτερ ήταν ευγενέστατος και κάναμε μια πολύ καλή κουβέντα για όλα. Ελπίζω το ίδιο ευγενικοί να είναι και οι άνθρωποι του καναλιού στο μοντάζ…».

Πετράκος καταγγέλλει την εκπομπή του Σρόιτερ στον ALPHA

Εντέλει, αν και είχε παίξει trailer την συγκεκριμένης εκπομπής και παρά το γεγονός πως στο πρόγραμμα του ALPHA υπάρχει κανονικά, στη θέση της είδαμε να παίζει ξένη ταινία, χωρίς σχετική ανακοίνωση του σταθμού που να εξηγεί για ποιο λόγο αναβλήθηκε η μετάδοση της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ.

Αναμένονται ανακοινώσεις από πλευράς ALPHA και σίγουρα η τοποθέτηση του ίδιου του Γρηγόρη Πετράκου.

Αυτό είναι το βίντεο που δημοσίευσε ο Πετράκος - Ένα κομμάτι της συνέντευξης του στον Αντώνη Σρόιτερ χωρίς μοντάζ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεύτερο "άκυρο" στον Γρηγόρη Πετράκο - Μετά τον ALPHA του ματαίωσαν και άλλη συνέντευξη

Θεοφανία Παπαθωμά: Παίρνει θέση για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου - «Όλα αυτά που είπε...»

Share