Ζέτα Δούκα: Η απίστευτη ομοιότητα με την μητέρα της

Οι ευχές για τα γενέθλια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Δούκα: Η απίστευτη ομοιότητα με την μητέρα της

Η σημερινή ημέρα φαίνεται πως είναι ιδιαίτερη για την Ζέτα Δούκα καθώς η μητέρα της έχει γενέθλια.

Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να της ευχηθεί δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με την μητέρα της, την οποία συνόδευε με ένα κείμενο. Βέβαια, η ίδια δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει προσωπικές της στιγμές στα social.

«Σήμερα έχουν γενέθλια δυο πολύ σπουδαίοι άνθρωποι για μένα: η μητέρα μου Μαρία και η φίλη μου Κατερίνα. Δυο άνθρωποι που ο χαρακτήρας και η στάση τους απέναντι στη ζωή , ακόμη κι αν δε συμφωνώ σε όλα, μου διδάσκουν πολλά και κυρίως υπομονή και πραότητα!

Μανούλα μου, σ’ αγαπώ και θα είμαι πάντα δίπλα σου. Λατρεύω να σε βλέπω να γίνεσαι ξανά παιδί όταν είσαι με τη Θάλεια Κατερινάκι μου, σ´ αγαπώ πολύ! Για όλα αυτά που είσαι και όλα αυτά μπορείς να δεις στους ανθρώπους και σε μένα. Χρόνια σας πολλά κι ευτυχισμένα!!!» έγραψε η Ζέτα Δούκα.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία στο Instagram:

Mια ανάρτηση με το αληθινό της κορμί έκανε και η ηθοποιός Ζέτα Δούκα

Το καλοκαίρι είναι εδώ και πολλές είναι οι αναρτήσεις στα social media, τον τελευταίο καιρό, από διάσημους και μη που προβάλλουν τις υπέροχες ατέλειες τους προσπαθώντας να κάνουν όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους, όπως κι αν είναι αυτό.

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Φέτος το καλοκαίρι, όπως κάθε καλοκαίρι, θα σε πάω στη θάλασσα. Και θα σε βγάλω φωτογραφία, χωρίς να σε κρύψω, χωρίς να πάρω μία πόζα που δεν θα φαίνεσαι, χωρίς να κάνω ότι δεν υπάρχεις.

Γιατί υπάρχεις, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Από τότε που άφηνα σιγά-σιγά την παιδική ηλικία και μεταμορφωνόμουν σε μία έφηβη γυναίκα.

Ήσουν και είσαι πάντα εκεί, λιγότερο ή περισσότερο εμφανής κατά καιρούς αλλά πάντα εκεί, όσο και να σε πολέμησα μετά μανίας κάποια χρόνια. Όσο κι αν αισθανόμουν άσχημα για την ύπαρξή σου και προσπαθούσα να σε κρατήσω μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των ανθρώπων που σε περνούσαν από μικροσκόπιο, λες και αυτοί δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν.
Όχι, δε θα σε κρύψω ποτέ ξανά! Γιατί είσαι στη φύση μου, γιατί η φύση μου σε έχει πλάσει. Σε αποδέχομαι καλή μου κυτταρίτιδα. Είμαστε φίλες πια!

Κορίτσια μου, γυναίκες μου, πανέμορφες υπάρξεις μου όλες, ας προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ τον εαυτό μας έτσι όπως είναι.

Ό,τι μπορούμε να βελτιώσουμε, ας το βελτιώσουμε χωρίς όμως να περιμένουμε μέσα από αυτό την αποδοχή των άλλων και κυρίως χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία ή τη ζωή μας…!

Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δε θα καταφέρουμε να αρέσουμε σε όλους, ό,τι και να κάνουμε, όπως και να είμαστε.
Και πραγματικά δεν πειράζει, δεν είναι εκεί το νόημα.

Η ευτυχία είναι αλλού. Είναι στην καλοσύνη και την αγάπη των ανθρώπων που σκέφτονται όμορφα για τον άλλον και κάνουν καλές και χρήσιμες πράξεις για την κοινωνία.