Κατερίνα Καραβάτου: «2 μέρες πριν από το τέλος, θα επιλέξω να κάνω...»

Οριστικό τέλος για τους Κου Κου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: «2 μέρες πριν από το τέλος, θα επιλέξω να κάνω...»

Την Παρασκευή τελειώνει η εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, με την Κατερίνα Καραβάτου όπως λένε να αλλάζει τηλεοπτική στέγη από τη νέα σεζόν, αφού η συνεργασία της με το STAR ολοκληρώνεται.

Σήμερα 8/7, η παρουσιάστρια θέλησε να πει συγκινημένη μερικά λόγια, στέλνοντας πολλά μηνύματα, λίγο πριν ρίξει οριστική αυλαία η πρωινή εκπομπή.

Οι δηλώσεις της Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής Φωλιά των Κου Κου

«2 μέρες πριν από το τέλος. Θα επιλέξω να κάνω το σήμα της νίκης. Καλημέρα σε όλους!», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Είναι 2 μέρες πριν από το τέλος της σεζόν, 2 μέρες πριν από το τέλος αυτής της εκπομπής. Σας έχουμε ετοιμάσει πράγματα όμορφα, για να κλείσει όπως πρέπει αυτή η περιπέτεια. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και δεν μπορεί το κέφι να είναι τεράστιο. Αλλά, είναι η αγάπη για τη δουλειά τόσο μεγάλη που ειλικρινά αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και πολύ ωραία. Σας το λέω και με αυτή τη συγκίνηση. Και όλοι μας έτσι πρέπει να αισθανόμαστε», είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη.

Τί ετοιμάζει το Star στην θέση των Κου Κου και της Καραβάτους

Το Star όπως φαίνεται είναι ένα κανάλι το οποίο του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα όπως και να λανσάρει καινούρια πρόσωπα. Αυτό επιβεβαιώνεται καθώς σύστησε τρεις άγνωστους τηλεοπτικά σεφ στο Master Chef που εξακολουθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά να κάνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Στην πρωινή ζώνη τώρα η πρόταση των «Κου Κου» ήταν αρκετά έξυπνη αν σκεφτεί κανείς ότι συνδυάζει ιδέες.
Το κύριο ερώτημα όμως είναι τί θα κάνει τελικά το Star τώρα ειδικά που οι «Κου Κου» ολοκληρώνουν σιγά σιγά τον κύκλο τους;

Τα νέα επαγγελματικά βήματα του καναλιού

Μια ιδέα που είχε πέσει στο τρεπέζι ήταν να αναλάβουν την πρωινή ζώνη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αλλά τελικά δεν προχώρησε.
Το επικρατέστερο όμως σενάριο μέχρι αυτή την στιγμή είναι να αναλάβουν το πρωινό το ραδιοφωνικό δίδυμο του Σοκ FM, Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα.

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο αν αυτοί οι δύο παρουσιαστές θα αναλάβουν μια τρίωρη ή μία δίωρη εκπομπή. Στην περίπτωση που η νέα εκπομπή θα έχει δίωρη διάρκεια ο σταθμός σκέφτεται να καλύψει το κενό με μια infotainment εκπομπή που θα προηγείται του Αλήθειες με τη Ζήνα».
Τίποτα, όμως, δεν έχει κριθεί ακόμα καθώς οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 9 Ιουλίου που τελειώνουν οι «Κου Κου».

Αλλαγές θα δούμε και και στη συντακτική ομάδα της νέας εκπομπής. Ο Γιώργος Ευφραιμίδης, ο αρχισυντάκτης των «Κου Κου», που τερμάτισαν πρώτοι πέρσι, θα αναλάβει νέο project του σταθμού. Την αρχισυνταξία του νέου πρωινού του Star θα αναλάβει εκτός απροόπτου η Ελεάννα Τρυφίδου, που ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.