Ελένη Τσολάκη: Αναλαμβάνει το πρωινό του Open από τη νέα σεζόν;

«Έχουμε κάνει μια ολοκληρωμένη συμφωνία...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: Αναλαμβάνει το πρωινό του Open από τη νέα σεζόν;

Η Ελένη Τσολάκη έχει αναλάβει την καλοκαιρινή εκπομπή του Open, Καλοκαίρι Νοt, ωστόσο την ίδια στιγμή, οι φήμες που τη θέλουν να γίνεται η κεντρική παρουσιάστρια του καναλιού για την πρωινή ζώνη της ερχόμενης σεζόν, όλο και φουντώνουν.

Και μπορεί μέχρι στιγμής η εκπομπή της να μην έχει σημειώσει και τα καλύτερα νούμερα, όλα δείχνουν ωστόσο ότι το κανάλι της έχει εμπιστοσύνη και θα συνεχίσει την συνεργασία μαζί της.

Η ίδια, μιλώντας στο 7 Μέρες TV, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση για τον ρόλο που θα έχει την επόμενη σεζόν στο Open μετά και από την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη για την πρωινή σεζόν του Open

Ισχύει ότι το συμβόλαιο σου με το σταθμό OPEN είναι διετές και ένας από τους βασικούς του όρους αφορά την παρουσίαση ενός τηλεοπτικού πρότζεκτ για την ερχόμενη σεζόν;

Ακριβώς! Έχουμε κάνει μια ολοκληρωμένη συμφωνία για διετή συνεργασία με τον σταθμό. Από την πρώτη στιγμή, αισθάνθηκα την εμπιστοσύνη και την αγάπη απέναντι στο πρόσωπο μου. Με χαροποιεί πολύ το πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Ελένη Τσολάκη Open

Είναι πιθανόν, δηλαδή, με τη δεδομένη σχεδόν μετακίνηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha τον Σεπτέμβριο, να αναλάβεις εσύ πλέον την πρωινή εκπομπή του σταθμού;

Εγώ προσφέρω όλη μου την ενέργεια, τη χαρά και τη δημιουργικότητα στο «Καλοκαίρι #Not». Αυτό με ενδιαφέρει πρωτίστως. Δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι θα γίνει μετά. Ότι όμορφο έρθει είναι καλοδεχούμενο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή προτεραιότητα μου είναι να κρατήσουμε δροσερή συντροφιά στον κόσμο τους επόμενους μήνες.

Έχεις περάσει από τις ζώνες λίγο πριν και μετά την ώρα που ξεκινούν οι κλασικές πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Είναι μια πρόκληση το πρόγραμμα 10-1 το πρωί;

Δεν έχω βρεθεί στη ζώνη του κλασικού πρωινού. Η αλήθεια είναι πως αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και ότι περιλαμβάνει αυτή. Το φτιάξιμο μιας εκπομπής, το στήσιμο, τους ανθρώπους, τις σχέσεις, την επικοινωνία και την επαφή με τον κόσμο. Αν μου το ζητούσε ο σταθμός θα το έκανα με όλη μου την καρδιά, την αγάπη και τις δυνάμεις.

Το απρόοπτο στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Σίγουρα και τα απρόοπτα στην καθημερινότητά μας είναι καλοδεχούμενα. Αυτή τη φορά όμως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κατάφερε να κάνει και πάλι το θαύμα της. Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN και εννοείται πως μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η ίδια όπως φαίνεται ξέχασε να βάλει το κινητό της στο αθόρυβο με αποτέλεσμα να της κάνουν κλήση και να χτυπήσει το κινητό της στον αέρα. Η παρουσιάστρια ωστόσο γέλασε με το απρόοπτο περιστατικό και έδειχνε να διασκεδάζει με το όλο συμβάν.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως νωρίτερα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ηλία Μπόγδανο και αποκάλυψε παράλληλα πως είναι ο προπονητής της στο γυμναστήριο!

«Ήθελα δαγκωτό νικητή τον Ηλία. Τον ψήφισα φυσικά. Καταρχάς να πω ότι είναι και φίλος μου. Είναι ο προπονητής μου στο γυμναστήριο που πάω απλά αυτός είναι απογευματινή βάρδια. Τον αγαπώ! Μου αρέσει πολύ η πόρωσή του και μου θυμίζει εμένα», είπε μεταξύ άλλων η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις: