Λίτσα Πατέρα: Βράβευσε τον γιο του Πλούταρχου κάνοντας του τις αστρολογικές της προβλέψεις

Επική σκηνή στα MAD VMA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λίτσα Πατέρα: Βράβευσε τον γιο του Πλούταρχου κάνοντας του τις αστρολογικές της προβλέψεις

Το βράδυ της Πέμπτης, τα Mad Video Music Awards 2021 προβλήθηκαν μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με την Λίτσα Πατέρα να είναι μια από αυτές που βράβευσαν καλλιτέχνη.

Οι καλεσμένοι αλλά και οι τραγουδιστές που εμφανίστηκαν στην σκηνή ήταν άκρως εντυπωσιακοί και η βραδιά πολύ ξεχωριστή.

Η αγαπημένη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα ανέλαβε μια από τις απονομές της βραδιάς, η οποία παρέδωσε το βραβείο του "Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη" στον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο, που έχουν απίστευτη ομοιότητα στη φωνή.

Η ίδια δίνοντας του το βραβείο είπε: «Αξίζεις πάρα πολλά» ενώ μάλιστα του αποκάλυψε πως του έχει ετοιμάσει ως δώρο την ανάλυση το ωροσκοπίου. Μάλιστα, τόνισε πως στο βιογραφικό του έχει γίνει λάθος και ο Γιώργος Κακοσαίος δεν είναι Υδροχόος αλλά Ιχθύς.

«Είσαι ψάρι της πρώτης ημέρας και αυτό σημαίνει πολύ πολύ μεγάλη τύχη. Καλή επιτυχία από την καρδιά μας. Πάντα τέτοια», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος του ΑΝΤ1.

Η απονομή του βραβείου στον Γιώργο Κακοσαίο από τη Λίτσα Πατέρα

«Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κακοσαίος στην εκπομπή «The 2night Show». Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου μίλησε για την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο για το τραγούδι.

«Eίχα άγχος αλλά το δούλεψα μέσα μου. Είτε είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είτε όχι, θα κριθείς. Δε γίνεται να αρέσεις σε όλους. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω το Κακοσαίος. Ξεκίνησα με αυτό το όνομα. Δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω!

Ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Αλλά μια μέρα πήγα στην ομάδα και ανακοίνωσα ότι αποφάσισα να σταματήσω για να ξεκινήσω το τραγούδι. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκε λίγο όταν του είπα του πατέρα μου ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο για το τραγούδι, γιατί δεν ήμουν έτοιμος. Ο πατέρας μου, μου είπε αν δεν δουλέψεις πολύ μη μπεις στο χώρο αυτό. Έμαθα να παίζω κιθάρα μόνος μου από το διαδίκτυο γιατί δεν μπορούσα να πιέζομαι από τους δασκάλους.

Γιώργος Κακοσαίος Πλούταρχος

Από τότε που γεννήθηκα ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν γνωστός τραγουδιστής. Στα 12 κατάλαβα ότι όντως ο πατέρας μου ήταν διάσημος. Ενώ έλειπε πολύ όταν ήμασταν παιδιά δε νιώσαμε ποτέ την απουσία του. Πάντα ήταν εκεί κι ας έλειπε συχνά. Συμπλήρωνε το χρόνο που έχανε μαζί μας. Και η μητέρα μου ήταν εκεί βράχος», εξομολογήθηκε. Η απάντηση του Κακοσαίου για την συνεργασία του με την Κάτια Ταραμπάνκο

Επίσης, ο Γιώργος Κακοσαίος παραδέχθηκε όσον αφορά τον πατέρα του: «Tον πατέρα μου τον άγχωνε λίγο, γιατί στα 17 μου όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με το τραγούδι, δεν ήμουν έτοιμος. Ούτε και τώρα είμαι έτοιμος δηλαδή φωνητικά αλλά πριν δυο χρόνια δεν είχα μπει σε στούντιο ούτε έγραφα τραγούδια πολλά ούτε δούλευα τόσο πολύ».

«Τη μέρα που ξεκίνησα η χροιά μου, η φωνή μου ήταν τελείως ακατέργαστη και θυμάμαι πως είχε γυρίσει η μάνα μου και μου είχε πει πως δεν ξεχωρίζει την χροιά μου. Εν τέλει σήμερα μου λέει η μάνα μου ότι είχε άδικο» πρόσθεσε τρυφερά ο νεαρός τραγουδιστής. «Μου είχε πει ο πατέρας μου, «αν δεν δουλέψεις επί δύο και επί τρία και επί πέντε, μην κάνεις τον κόπο να μπεις στον χώρο του τραγουδιού». Και όντως τον ακούω».