Χάρης Βαρθακούρης σε Γιώργο Τσαλίκη: «Είσαι μέγας μάγκας! Σε παραδέχομαι»

Η δημόσια υποστήριξη του μετά τις νέες δηλώσεις που έκανε για το ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χάρης Βαρθακούρης σε Γιώργο Τσαλίκη: «Είσαι μέγας μάγκας! Σε παραδέχομαι»

Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στο Πάμε Δανάη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο Big Brother και προσπάθεια του ΣΚΑΙ για λύση του συμβολαίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε αρκετές αποκαλύψεις, ενώ φάνηκε πως είναι στεναχωρημένος και αγανακτισμένος με όλη την δυσάρεστη εξέλιξη της υπόθεσης.

Πολλοί ήταν αυτοί που στήριξαν δημόσια τον Γιώργο Τσαλική και ένας από αυτούς ήταν και ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος παρουσίασε το Big Brother της προηγούμενης σεζόν.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη στον Γιώργο Τσαλίκη

Ο ίδιος προχώρησε συγκεκριμένα σε ένα instastory γράφοντας χαρακτηριστικά: "Γιώργο Τσαλίκη είσαι μέγας μάγκας και παράδειγμα προς μίμηση! ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ! Τα συμβόλαια είναι... κωλόχαρτα! Ρώτα και άλλους να σου πουν..."

Χάρης Βαρθακούρης προς Γιώργο Τσαλίκη

«Αυτό που θέλω και αυτό που θα γίνει είναι ότι θα δικαιωθώ»

Χαμός έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα με τον Γιώργο Τσαλίκη και το ΣΚΑΙ, με την υπόθεση τους να έχει μεταφερθεί πλέον στα δικαστήρια.

Ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι για να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother τη νέα σεζόν και ήταν εκείνος που το ανακοίνωσε, κάτι που όπως φάνηκε εκνεύρισε αρκετά τον σταθμό, με αποτέλεσμα να σταματά την συνεργασία τους λόγω του ότι ο Γιώργος Τσαλίκης παραβίασε τον όρο εχεμύθειας.

Ο ίδιος όμως δεν το άφησε έτσι καθώς αποκάλυψε πλέον το ζήτημα πρόκειται να πάρει την νομική οδό, ενώ το πρωί της Πέμπτης παραχώρησε και μερικές νέες δηλώσεις στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου.

«Είμαι καλά, αλλά όπως ξέρετε, εκτός από τα τηλεοπτικά έχουμε και Πανελλήνιες. Ήμουν έξω από το εξεταστικό κέντρο και χτύπαγε το τηλέφωνό μου ασταμάτητα. Έκανα μια ανάρτηση στην οποία ήμουν αληθινός. Όταν μιλάω πάντα υπάρχει λόγος και πάντα λέω την αλήθεια και πορεύομαι με αυτή στη ζωή μου.

Δεν είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί αυθόρμητα με την έννοια του παρορμητισμού και της βλακείας. Όταν μιλάω είμαι πολύ προσεκτικός, έχει πάρει τη νομική οδό οπότε όπως καταλαβαίνετε πρέπει να είμαι πολύ φειδωλός. Δεν μου πρότειναν κάτι άλλο. Αυτό που θέλω και αυτό που θα γίνει είναι ότι θα δικαιωθώ. Έχετε υπομονή λίγες μέρες, ήδη είπα πολλά».