Θρήνος για τον Γιάννη Κουκουράκη - «Σήμερα σε αποχαιρετούμε και δεν το πιστεύουμε»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για τον Γιάννη Κουκουράκη - «Σήμερα σε αποχαιρετούμε και δεν το πιστεύουμε»

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιάννης Κουκουράκης, καθώς έφυγε από την ζωή μια πολύ αγαπημένη του φίλη, η Χρυσούλα.

Ο γνωστός ηθοποιός που συμμετείχε στις Άγριες Μέλισσες θέλησε να την αποχαιρετήσει την φίλη του, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουκουράκη για την απώλεια της φίλης του

«Σήμερα είναι μια μέρα μουδιασμένη. Μια μέρα Βαριά. Σήμερα σε αποχαιρετούμε. Και δεν το πιστεύουμε. Χρυσούλα μας. Κορίτσι μου καλό και αγαπημένο. Αγαπημένο μας πλάσμα. Χρυσούλα μου, καλό σου ταξίδι φιλαράκι μου.

Ήταν μεγάλη μου τιμή να είσαι το φιλαράκι μου. Μεγάλη. Πολύ. Όσοι σε ξέρουμε, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Ήταν μεγάλη τύχη να είσαι κομμάτι της ζωής μας. Και θα είσαι. Γιατί οι φιλίες κρατούν για πάντα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας. Και εκείνη την κουβέντα που κάναμε σπίτι μου, όταν ανταμώσαμε. Πόσο γελάσαμε τότε. Σήμερα χάσαμε ένα δικό μας παιδί-διαμάντι. Μια ψυχάρα, τόσο ροκ, όσο λίγες. Έναν υπέροχο άνθρωπο.

Καλό δρόμο φιλαράκι μου προς το φως, γιατί μόνο προς τα εκεί θα μπορούσες να πας. Μόνο στο φως. Σε αγαπάμε πολύ. Πάρα πολύ Χρυσούλα μου. Φιλαράκι μου καλό. Όχι αντίο».

"Μου αρέσει όταν οι γυναίκες..."

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στην εκπομπή του "The 2Night Show" τον Γιάννη Κουκουράκη, τον αγαπημένο ηθοποιό από τις "Άγριες Μέλισσες" και μίλησε για το πως βιώνει την αναγνωρισιμότητα του μετά την επιτυχία του σίριαλ αλλά και μια θαυμάστρια που τον εντυπωσίασε αρκετά.

Αναφορικά με την αναγνωρισιμότητα, δήλωσε πως την αντιμετωπίζει σαν να μην πραγματικά συμβαίνει και πως οι φίλοι του γνωρίζουν πως είναι.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήταν ούτε ζητούμενό μου ούτε διακαής πόθος και στόχος. Αυτό που άλλαξε είναι να μπορέσω να ντιλάρω τις άμυνές μου, έτσι ώστε να γίνω πιο ανοιχτός άνθρωπος. Με τους φίλους μου είμαι. Δεν το αντιλαμβάνομαι ότι μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων και τους κρατώ συντροφιά. Φαίνομαι λίγο απρόσωπος και δεν έχω χρόνο να απαντώ στα social αλλά οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.»

Όσον αφορά την θαυμάστρια που του κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου έκανε εντύπωση μια φορά από μία κοπέλα που δεν με γνώριζε και είχα βγει από το θέατρο. Κι ήρθε με ένα σκυλί και μου λέει είχα έρθει χθες με τις φίλες μου για κωμωδία αλλά εγώ τα βαριέμαι αυτά. Σε είδα κι ήρθα σήμερα να σου μιλήσω γιατί δεν έκατσα χθες. Αυτό με τρέλανε. Ήταν το πιο ντόμπρο, το πιο straightforward και εκτιμητέο. Μου αρέσει όταν οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα. Η προσέγγιση ήταν πάρα πολύ ωραία.»

Στο τέλος ο Γιάννης Κουκουράκης δήλωσε ότι έτοιμος για γάμο δεν θα ήταν ποτέ αλλά θα ήθελε να κάνει ένα παιδί.

undefined