Τούνη και Αλεξάνδρου μαζί στην Αθήνα - Δείτε φωτογραφίες

Όσο κι αν προσπαθούν να το κρύψουν, τα κοινά τους στιγμιότυπα μιλούν από μόνα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τούνη και Αλεξάνδρου μαζί στην Αθήνα - Δείτε φωτογραφίες

Μπορεί κανείς από τους δύο να μην το έχει επιβεβαιώσει, ωστόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας κατεβαίνει συνεχώς στην Αθήνα επισκέπτοντας πολύ συχνά την κολλητή της, Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει έναν ακόμη λόγο να επισκέπτεται την πρωτεύουσα, μιας και μένει εδώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Οι δυο τους ήταν πρόσφατα μαζί στην Νάξο, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει σε πολύ τρυφερά στιγμιότυπα. Η Ιωάννα μάλιστα ήρθε ξανά στην Αθήνα και όπως φαίνεται βρέθηκε ξανά με τον αγαπημένο της, μιας και οι δυο έβγαλαν instastories μπροστά από το ίδιο παράθυρο! Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Οι νέες φωτογραφίες της Ιωάννας και του Δημήτρη

Τούνη και Αλεξάνδρου μαζί στην Αθήνα φωτογραφίες 3

Τούνη και Αλεξάνδρου μαζί στην Αθήνα φωτογραφίες 2

Τούνη και Αλεξάνδρου μαζί στην Αθήνα φωτογραφίες

Τούνη και Αλεξάνδρου μαζί στην Αθήνα

Η ερώτηση στον Αλεξάνδρου για την Τούνη

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη, για την φημολογούμενη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη.

Το μοντέλο, αποκάλυψε μάλιστα, ότι δεν δέχτηκε κάποιο τηλέφωνο για να συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Όταν λοιπόν ήρθε η ερώτηση για την σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, εκείνος απάντησε «Εσύ μπορείς να με ρωτήσεις, εγώ δεν θα σου απαντήσω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από λίγο καιρό χώρισε από την Μαρία Καλάβρια.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μοντέλο και γεννήθηκε στην Αθήνα στην περιοχή του Μετς. Στην ηλικία των 6 ετών, η οικογένειά του μετακόμισε στα βόρεια προάστια, όπου εκεί μεγάλωσε και σπούδασε Ηλεκτρολογία.

Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης έγιναν το 2009 στην Ιταλία, παράλληλα με το χώρο της μόδας. Για πολλά χρόνια ζούσε στο εξωτερικό ανάμεσα σε Ιταλία, Παρίσι και Λονδίνο. Όταν επέστρεψε στην χώρα ξεκίνησε ενεργά καριέρα, στο χώρο της Ελληνικής τηλεόρασης.