Παντρεύτηκε ηθοποιός από τις 8 λέξεις - Φαντασμαγορικό το νυφικό της

Η αποκάλυψη στα social media - «Και κάπως έτσι ανοίξαμε έναν καινούριο κύκλο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύτηκε ηθοποιός από τις 8 λέξεις - Φαντασμαγορικό το νυφικό της

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται τις τελευταίες μέρες γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει στις 8 λέξεις, μιας και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Ο λόγος για την Κρίστη Παπαδοπούλου, την τηλεοπτική Μάγδα, η οποία παντρεύτηκε τον Μιχάλη Μπούσιο, με την ίδια να αποκαλύπτει τα ευχάριστα, λίγο μετά το τέλος της σειράς του ΣΚΑΙ.

Το μυστήριο, έλαβε χώρα στις 3 Ιουλίου στην εκκλησία Αγίου Προκοπίου στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Της Παναγίας του Κύκκου στη Λευκωσία μιας και η νύφη κατάγεται από την Κύπρο

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εκκλησία, στην οποία βλέπουμε να φιλά τον εκλεκτό της καρδιάς της, φορώντας ένα φαντασμαγορικό φόρεμα.

Η ανάρτηση της Κρίστη Παπαδοπούλου από τον γάμο της

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης έγραψε: “Και κάπως έτσι, απρόσμενα αναπάντεχα και με πολλή ευλογία από φίλους και συγγενείς ανοίξαμε έναν καινούριο κύκλο! Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, από όλες τις χώρες που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί, ήταν συγκινητικό να βλέπεις σχεδόν όλη σου την ζωή σε ένα πάρτυ, στέλνω πολλή αγάπη και σε αυτούς που έλειπαν! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.. τελικά ήταν όμορφο!! Μακαρι να είμαστε καλά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε”.

Παντρεύτηκε γνωστή ηθοποιός από τις 8 λέξεις

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Κρίστη Παπαδοπούλου και την ζωή της

Η Κρίστη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Λευκωσία και είναι ηθοποιός. Kόρη της επίσης ηθοποιού Έλενας Παπαδοπούλου. Σε ηλικία δώδεκα ετών, ξεκινά εντατικά μαθήματα όπερας. Ωστόσο, την κερδίζει το θέατρο. Σπούδασε με υποτροφία στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, εργάστηκε για ένα χρόνο σε αυτό συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε σειρά ταινιών μικρού μήκους, όπως επίσης σε παραγωγή σεμιναρίου με βάση την Αντιγόνη στο Λος Άντζελες.

Στην Κύπρο πρωταγωνίστησε στις τηλεοπτικές σειρές "Γυμνοί Άγγελοι (2010)" του Μega Κύπρου, "Πρεμιέρα (2011)" του ΑΝΤ-1 Κύπρου, "Βάλς με δώδεκα Θεούς (2012)" του ΑΝΤ-1 Κύπρου, "Πόρτα κλειδωμένη (2012)" του Μega Κύπρου, και, "Καταιγίδα (2015)" του Sigma TV.

Κομβικό σημείο της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της στο μονόλογο Τζόρνταν. Αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητές της σε ένα δύσκολο εγχείρημα, σε ένα μονόλογο βασισμένο σε μία αληθινή ιστορία, τον Τζόρνταν. Την ίδια χρονιά ερμηνεύει στο θέατρο έναν εξίσου δύσκολο και απαιτητικό ρόλο με συμπρωταγωνιστές τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Νέδη Αντωνιάδη, στο έργο After Miss Julie, μία διασκευή του έργου του Στρίντμπεργκ, Δεσποινίς Τζούλια.

Η Κρίστη, σε ηλικία 13 ετών, αντιμετώπισε τον καρκίνο αλλά έδωσε τη μάχη της και τα κατάφερε.