Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Σήμερα η βάπτιση του γιου τους - Η παράκληση του ζευγαριού

"Για να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Σήμερα η βάπτιση του γιου τους - Η παράκληση του ζευγαριού

Ως ζευγάρι, από την πρώτη στιγμή, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και της κοινής γνώμης. Όμως, οι δυο τους αποφεύγουν την έκθεση στην προσωπική τους ζωή. Η επιθυμία τους είναι να μη παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή τους στιγμή. Επίσης, για να μη δημιουργηθεί σε καμία περίπτωση ο οποιοσδήποτε συνωστισμός. Δηλαδή, να τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Η επιστολή του ζευγαριού

Τζένη Μπαλατσινού βάπτιση γιου Βασίλης Κικίλιας

Σε επιστολή τους προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του Μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κ.λπ., καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλον χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού».

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, που δεν θα ξεπεράσουν τους 30 στο σύνολο, θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να ακολουθούν με ακρίβεια όλα τα μέτρα.

Επίσης, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ζήτησαν από τους φίλους τους, αντί δώρου, να κάνουν δωρεά για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Οι νονοί

Οι νονοί του μικρού Κικίλια θα είναι ο άνθρωπος που πάντρεψε το ζευγάρι, ο κουμπάρος τους και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

Μετά το τέλος του Μυστηρίου, θα δειπνήσουν σε μία παραδοσιακή ταβέρνα, όπου και εκεί η τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων θα αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Και στο δείπνο ο αριθμός των προσκεκλημένων θα είναι περιορισμένος και θα παραβρεθούν συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού.

Το Youweekly.gr εύχεται στο ζευγάρι κάθε ευτυχία! Να τους ζήσει ο γιος, γερός και δυνατός...