Συγκλονίζει ο Τάσος Ξιαρχό: «Πέρασα σοβαρά θέματα υγείας αυτούς τους μήνες»

Το ηχηρό μήνυμα που έστειλε με την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Τάσος Ξιαρχό: «Πέρασα σοβαρά θέματα υγείας αυτούς τους μήνες»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές σκέψεις που έκανε για τα σχόλια που δέχεται για το σώμα του και την εμφάνισή του γενικότερα.

Με την ανάρτηση αυτή θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους του τους followers για να βλέπουν τα πράγματα πιο θετικά και να μην είναι αυστηροί με τους άλλους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος Ξιαρχό συγκινεί με μία ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό

"«Αδυνάτησες Τάσο» «αυτός κάνει πολλά ναρκωτικά» «ποπό εχεις χάσει πολλά κιλά» «αδυνάτησες ε?» «Είσαι άρρωστος» «έχει σίγουρα AIDS” ••• και πολλά ακόμη, μα εγώ δεν θα πάψω να ποζάρω και να χαίρομαι για το σώμα μου. Υπάρχουν μέρες που με κοιτάω και όλα αυτά με επηρεάζουν, με αποτέλεσμα να μην έχω όρεξη να βγω από το σπίτι μου.

Όταν βγαίνω και ξεπερνάω αυτά τα σχόλια, πηγαίνοντας στη δουλειά, θα υπάρξει κάποιος που θα πρέπει να δικαιολογηθώ. (Όχι ρε ίδιος είμαι) αυτό λέω και αλλάζω πορεία.

Πέρασα σοβαρά θέματα υγείας και σκοτεινές μέρες αυτούς τους μήνες. Το να λες κάποιον «χοντρό» είναι το ίδιο με το να λες σε κάποιον «ποοοο έχεις αδυνατίσει πολύ» Εύχομαι πάντα να μένουμε θετικοί", έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό στην ανάρτησή του.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Τάσο Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό γεννήθηκε στο Μενίδι της Αθήνας. Ξεκίνησε μαθήματα χορού, τυχαία, στα 16 του και σύντομα άρχισε να παρακολουθεί σεμινάρια σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένας από τους πρώτους άνδρες χορευτές με τακούνια, στην Ελλάδα.

Ο Τάσος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν χορογράφησε τη Μαρίνα Σάττι στο κομμάτι «Μάντισσα», το οποίο έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouΤube. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων με τις Κόνι Μεταξά, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, ενώ έχει χορογραφήσει και πολύ μεγάλα show όπως τα MadWalk και τα Mad Music Awards. Επίσης, έχει ανοίξει το show της Σήλιας Κριθαριώτη, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Τάσος Ξιαρχό Φάρμα