Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγγελος Λάτσιος: Στα Άχλα μαζί με παρέα - Φωτογραφίες από την ιδιωτική τους παραλία

Το επικό σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Άγγελος Λάτσιος: Στα Άχλα μαζί με παρέα - Φωτογραφίες από την ιδιωτική τους παραλία
News 10.07.2021 14:31
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για τα καλά και ο Άγγελος Λάτσιος έχει αποφασίσει να μην αφήσει στιγμή να πάει χαμένη. Έτσι, οι διακοπές του έχουν ξεκινήσει από την Άνδρο και τα αγαπημένα τους Άχλα.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές φωτογραφίες από την ιδιωτική παραλία που έχουν μπροστά από το ξενοδοχείο και εννοείται ότι έγιναν ανάρπαστες.

Στην Άνδρο βέβαια αυτή τη στιγμή βρίσκονται και οι αδερφές του και όλοι μαζί απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί των Κυκλάδων.

Οι φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου από τα Άχλα

Ξέσπασαν Σκορδά - Λιάγκας μετά τα σχόλια που δέχτηκε ο Άγγελος Λάτσιος με την γυμνή φωτογραφία

Στο Πρωινό σχολίασαν την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου στο Instagram, όπου μας έδειξε την πίσω του όψη εντελώς γυμνή. Η φωτογραφία του λοιπόν, σχολιάστηκε από όλα τα sites, αλλά και από τα social media με τα comments να μην είναι πολύ.... θετικά.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα, παίρνοντας τη θέση του γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι είναι καλοί φίλοι με τον κ Λάτσιο.

«Το ότι είναι γόνος δύο επωνύμων προβεβλημένων ανθρώπων δε σημαίνει ότι ένα παιδί δεν έχει δικαίωμα, αν το αισθανθεί να το κάνει. Για μένα είναι μια χαρά, είναι παιδαράς, έχει πολύ ωραίο σώμα, είναι σέξι και το πουλάει αυτό. Απ’ ότι κιόλας ξέρω, έχει πολύ μεγάλη πέραση στα κορίτσια και ανέβασε μια καλλιτεχνική φωτογραφία.

Αυτός δεν σκέφτεται ότι είναι ο γιος της Μενεγάκη και του Λάτσιου, αισθάνεται ένα κανονικό παιδί. Εμένα δηλαδή, επειδή έχω συναναστραφεί μαζί του, μου μιλάει για τη μάνα του σαν να μην ξέρω ποια είναι. Το ότι την μάνα του την ξέρει όλη η Ελλάδα για το παιδί είναι η μάνα του, δεν είναι η γυναίκα που ξέρει όλη η Ελλάδα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνεχίζοντας το λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά: «Εγώ θα κάνω ένα like εδώ γιατί μου είναι πολύ συμπαθής. Έγινε θέμα στα σάιτ, πολλά τα σχόλια. Από την άλλη το παιδί δεν ούτε τραγουδιστής, ούτε ηθοποιός, ούτε παρουσιαστής, κάνει τη ζωή του. Αύριο, μεθαύριο κάνει λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης ή ο Δημήτρης, σιγά μην πω εγώ “μην ανεβάσεις αυτό γιατί θα μας κακοσχολιάσουν”.

Ό,τι θέλει θα ανεβάσει το παιδί, δική του είναι η ζωή, δική του η αισθητική και ό,τι θέλει θα ανεβάσει το παιδί. Επειδή εγώ δηλαδή τυχαίνει να κάνω αυτή τη δουλειά ή ο μπαμπάς του, το παιδί δεν μπορεί να έχει τη δική του προσωπικότητα και να επιλέγει; Αν κάνει κάτι κακό, σαφώς εκεί ο γονιός έχει λόγο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγγελος Λάτσιος: Κάνει διακοπές στην Άνδρο.. και όχι μόνος!

Όλη η αλήθεια για την σχέση Άγγελου Λάτσιου - Γαίας Μερκούρη

Share