Επέτειο 10 χρόνων για τον Γιώργο Καράβα και την σύζυγό του

Η φωτογραφία με το τρυφερό φιλί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επέτειο 10 χρόνων για τον Γιώργο Καράβα και την σύζυγό του

Πριν από 10 χρόνια ο Γιώργος Καράβας γνώρισε την γυναίκα της ζωής του, την Ραφαέλα Ψαρρού και σήμερα το γιορτάζουν με μια flashback φωτογραφία που ανήρτησαν στα social media τους!

Οι δυο τους παρά το πέρασμα του χρόνου είναι το ίδιο ερωτευμένοι. Την ευτυχία τους συμπληρώνουν δύο υπέροχα παιδιά, ο 8χρονος Φίλιππος και η 6χρονη Καλλιόπη.

Σήμερα το ζευγάρι περνά το κατώφλι της πρώτης τους δεκαετίας και ο αγαπημένος κριτής παρά το γεγονός πως είναι φουλ απασχολημένος με τα γυρίσματα του GNTM βρήκε χρόνο και προχώρησε σε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του στο Instagram.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καράβα

«Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Συγκατοικήσαμε μετά από δύο μήνες σχέσης. Παντρευτήκαμε στις 2 Νοεμβρίου του 2012!», είχε αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ποιος είναι ο Γιώργος Καράβας

To 2012 ο διάσημος οίκος Hermès ζήτησε από τον Γιώργο Καράβα να φωτογραφηθεί ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του ενώ μέσα στην επόμενη τετραετία τον εμπιστεύτηκε άλλες έξι φορές. Με ένα τόσο ισχυρό όνομα στο βιογραφικό του και με σύμμαχο την ακαταμάχητη ελληνική ομορφιά του, ήταν θέμα χρόνου να έρθουν κι άλλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως Tom Ford, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, S. Oliver, Rocco Barocco, Cerruti, Burberry, ενώ περιοδικά όπως το L’ Uomo Vogue, GQ και L’Officiel Homme τον έχουν συμπεριλάβει στις σελίδες τους.