Πανικός στο instagram με την φωτογραφία των παιδιών της Ελένης Μενεγάκη

Ανέβηκε πριν από λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός στο instagram με την φωτογραφία των παιδιών της Ελένης Μενεγάκη

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η Ελένη να έφυγε εσπευσμένα από την Άνδρο να έρθει Αθήνα αλλά σας είχαμε εξηγήσει τον λόγο μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ! Τώρα η παρουσιάστρια βρίσκεται στον επίγειο παράδεισο με την οικογένειά της.

Ο Άγγελος Λάτσιος πλέον είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης των social media κι από ότι έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους η μέρα του Σαββάτου ήταν αφιερωμένη στην οικογένεια!

Η φωτογραφία του Άγγελου με τις αδερφές του

Ο Άγγελος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τα παιχνίδια του με τις αδερφές του, την Λάουρα, την Βαλέρια και την Μαρίνα.

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Η μεγάλη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει ο Ματέο Παντζόπουλος για το ξενοδοχείο του στην Άνδρο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, τους τελευταίους μήνες, ο Μάκης Παντζόπουλος έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ξενοδοχειακή μονάδα του, για να μπορούν να παραθερίζουν με ασφάλεια όσοι διαμένουν εκεί.

Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, έχουν λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και έχουν εφαρμόσει πρακτικές που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τις ελληνικές Αρχές υγείας και τουρισμού.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας έχει λάβει και επιπλέον μέτρα για την υγεία και την υγιεινή, για να διασφαλίσει πως προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πελατών του. Μάλιστα, ξεκίνησε συνεργασία με μεγάλη εταιρία για εξειδικευμένες συμβουλές στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας.

Στα Άχλα υπάρχει και γιατρός, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, μετά από πρωτοβουλία του Μάκη Παντζόπουλου, ενώ η ιστοσελίδα της ξενοδοχειακής μονάδας αναφέρει με λεπτομέρειες τις αλλαγές που έγιναν.

Φυσικά, και η οικογένειά του προσέχει και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, με την Ελένη Μενεγάκη να δίνει το καλό παράδειγμα και να τηρεί με προσοχή όλους τους κανόνες.