Ρομαντική απόδραση στην Κρήτη για τη Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Απολαμβάνουν τις διακοπές τους λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρομαντική απόδραση στην Κρήτη για τη Μαρία Σάκκαρη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ φαίνεται πως είναι η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Το αγαπημένο ζευγάρι, λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, αποφάσισαν να κάνουν μαζί διακοπές στην Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, η τενίστρια και ο γιος του πρωθυπουργού, θέλησαν να κάνουν μία παύση στις υποχρεώσεις τους και να απολαύσουν με ηρεμία το καλοκαίρι τους και να αφιερώσουν χρόνο ο ένας στον άλλον, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην κατοικία της οικογένειας Μητσοτάκη, ο νεαρός Κωνσταντίνος έχει περάσει ως παιδί ανέμελα καλοκαίρια δίπλα στον αείμνηστο παππού του, του οποίου έχει πάρει και το όνομά του και στην γιαγιά του, Μαρίκα, που απολάμβανε να του μαγειρεύει τα αγαπημένα του φαγητά, όπως και σε όλα τα εγγόνια της.

Μαρία Σάκκαρη Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σχέση

Σύμφωνα πάντα με την Real, το νεαρό ζευγάρι, κατάφερε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς. Οι δυο τους επέστρεψαν στην Αθήνα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας προκειμένου η Μαρία Σάκκαρη να ετοιμαστεί για την αναχώρησή της στην Ιαπωνία, όπου με τον Στέφανο Τσιτσιπά θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, που θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Λίγο μετά τις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το Youweekly.gr με εκείνη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η κορυφαία τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Talk και μίλησε για τη συγκλονιστική αναμέτρηση που χαράχτηκε στη μνήμη του κόσμου και τα έντονα συναισθήματα που γεννά το τένις.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά.

Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις».

Αμέσως μετά, θυμήθηκε και τη φορά που πέρασε από οντισιόν για τη σειρά «Παρά Πέντε».

«Ήταν μία ατυχής στιγμή» είπε αρχικά με χιούμορ. «Το 2004-2005, όταν παιζόταν το “Παρά Πέντε”, συμμαθητής μου ήταν ο γιος της Μαριάννας Τόλη. Πήγα έκανα οντισιόν και από τη στιγμή που δεν έπαιξα καταλάβαμε γιατί».

Τέλος, με αφορμή την παρουσία της στο θέατρο «Άλσος» στην πρώτη συναυλία της Άννας Βίσση μετά τη lockdown εποχή η τενίστρια μίλησε και για τη φιλία που δένει την ίδια και τη μητέρα της με τη γνωστή τραγουδίστρια.

Τα καλύτερα, όμως, είχε να πει για εκείνη και η Άννα Βίσση σε βίντεο που προβλήθηκε.