Με αέρα χολιγουντιανής σταρ στη Μύκονο η Βίκυ Καγιά - Αποκλειστικές φωτογραφίες πάνω στο σκάφος

Προκάλεσε πανζουρλισμό στην Ψαρού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αέρα χολιγουντιανής σταρ στη Μύκονο η Βίκυ Καγιά - Αποκλειστικές φωτογραφίες πάνω στο σκάφος

Με τον αέρα μιας χολιγουντιανής στάρ, η Βίκυ Καγιά άφησε άφωνους τους λουόμενους στην παραλία της Ψαρούς πριν από λίγες μέρες, όταν φωτογραφήθηκε για τη σειρά κοσμημάτων πασίγνωστου οίκου μόδας του εξωτερικού. Ποζάροντας στα λευκά και μέσα στο χαρακτηριστικό ξύλινο κρισκράφτ του “Nammos”, άλλοτε ως συνοδηγός και άλλοτε με την ίδια στο τιμόνι, η Βίκυ με αέρινες κινήσεις και την γνωστή δωρική σιλουέτα της, απέδειξε για μία ακόμα φορά πως ο τίτλος του “top model” τής αξίζει δικαιωματικά.

Το γύρισμα ξεκίνησε νωρίς το πρωί και τελείωσε λίγο πριν από το μεσημέρι για να μην επιβαρυνθεί η ίδια αλλά και το πολυμελές συνεργείο από τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούσαν και στο κυκλαδίτικο νησί. Το τριήμερο ταξίδι στη Μύκονο συνδυάστηκε πάντως και με ολιγοήμερες διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, που ήδη βρισκόταν εκεί.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.

Η φωτογράφιση της Βίκυς Καγιά στη Μύκονο

Βίκυ Καγιά  Μύκονος

Βίκυ Καγιά περιοδικό You

Το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα την Κυριακή, καθώς η Βίκυ αφενός ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα για το “Shopping star” της επόμενης σεζόν, ενώ προετοιμάζεται πυρετωδώς και για την παρουσίαση του “Dancing with the stars”. Πάντως ο άντρας της και τα παιδιά της ετοίμασαν μια σπέσιαλ έκπληξη για την ίδια καθώς την προηγούμενη Κυριακή η ευαίσθητη και δυναμική Καρκίνος είχε τα γενέθλιά της. Δείτε εδώ πόσο χρονών έγινε!