Πασίγνωστο ζευγάρι Ελλήνων παραλίγο να αγοράσει το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Αποκάλυψη για πρώτη φορά - Δείτε πως είναι σήμερα το σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πασίγνωστο ζευγάρι Ελλήνων παραλίγο να αγοράσει το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Ο δημοσιογράφος, Πάνος Ζόγκας μίλησε με συγγενείς και φίλους της αείμνηστης ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη, οι οποίοι γύρισαν τον χρόνο πίσω και θυμήθηκαν περιστατικά από τα χρόνια όπου η Αλίκη περνούσε τον χρόνο της στον Θεολόγο.

Φίλος της που σύχναζε στο σπίτι στο Θεολόγο περιγράφει στο Gala:

Ποιοι θα κατοικούσαν στο εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Υπήρχε το κυρίως σπίτι, μπροστά μια μεγάλη πισίνα και κάτω οι ξενώνες. Στο κυρίως σπίτι έμενε αποκλειστικά μόνο η ίδια με τον εκάστοτε σύντροφό της, ενώ οι καλεσμένοι έμεναν στους ξενώνες. Εκεί έχουν φιλοξενηθεί από τον Φασουλή και τον Λαζόπουλο μέχρι τη Μαριάννα Λάτση και τον Νίκο Κούρκουλο. Μετά το θάνατό της πολλοί θέλησαν να το αγοράσουν. Ακόμη και η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη είχαν πάει να το δουν το 2003, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μην επενδύσουν».

Δέσποινα Βανδή Ντέμης Νικολαΐδης

Όπως αναφέρεται στο Gala, η τελευταία επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν αν φύγει από το νοσοκομείο και να περάσει στο Θεολόγο τις τελευταίες μέρες της ζωής της. Τελικά, δεν τα κατάφερε.

Πως είναι σήμερα το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη εξοχικό θεολόγος

Να σημειωθεί πως στον Θεολόγο έχει σπίτι και η Μιμή Ντενίση κι αν δείτε τις φωτογραφίες θα πάθετε πλάκα!

Ποιος είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης

Έχοντας καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη έκανε από μικρή ηλικία τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον τοπικό Εθνικό. Την περίοδο 1991-92 που ο σύλλογος προβιβάστηκε στην Γ' Εθνική, έκανε και ο Νικολαΐδης το άλμα στην πρώτη ομάδα. Την επόμενη περίοδο (1992-93) καθιερώθηκε ως βασικός, σκοράροντας 7 γκολ σε 30 αγώνες, ενώ την επόμενη χρονιά εντυπωσίασε από νωρίς σημειώνοντας 7 γκολ σε 9 αγώνες, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Στη μέση της περιόδου 1993-94, ο Απόλλων Σμύρνης (τότε Απόλλων Αθηνών) πραγματοποίησε τη μετακίνηση του νεαρού Νικολαΐδη από την Αλεξανδρούπολη στον σύλλογο της Αθήνας. Γρήγορα πήρε θέση βασικού και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ με 17 γκολ την περίοδο 1994-95, πίσω από Κριστόφ Βαζέχα (29) και Δημήτρη Σαραβάκο (21), με τον Απόλλωνα να τερματίζει τέταρτος, επίδοση που θεωρήθηκε εξωπραγματική για τα δεδομένα της ομάδας. Την επόμενη χρονιά (1995-96), σημείωσε ένα γκολ λιγότερο (16) στο πρωτάθλημα, η ομάδα του δεν τα πήγε το ίδιο καλά συγκριτικά με την προηγούμενη περίοδο, έφτασε όμως στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, όπου γνώρισε τη συντριβή με 7-1.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Ντέμης Νικολαΐδης, έφυγε από την Ελλάδα για το εξωτερικό, όταν έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τελικά προτίμησε την ισπανική Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Σε μια χρονιά γεμάτη τραυματισμούς, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του και να εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του τους απαιτητικούς Ισπανούς. Σημείωσε 6 γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος κυρίως ως επιθετικό δίδυμο με τον νεαρό και ανερχόμενο τότε, αλλά μετέπειτα διάσημο διεθνή Ισπανό φορ Φερνάντο Τόρρες.

Στο τέλος εκείνης της περιόδου η Ατλέτικο του έκανε προσφορά για ανανέωση συμβολαίου, ώστε να παραμείνει στην ομάδα, αλλά ο Νικολαΐδης είχε πάρει την απόφασή του να αποσυρθεί λόγω χρόνιου προβλήματος στη μέση, όπου είχε ήδη χειρουργηθεί, αλλά κυρίως για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ, να βγει από την κρίση, γινόμενος εν τέλει πρόεδρός της.

Από το 2018 ο Ντέμης Νικολαΐδης παρουσιάζει την εκπομπή Total Football[1] κάθε Κυριακή βράδυ στο Open TV σχολιάζοντας την αθλητική επικαιρότητα μαζί με πολλούς άλλους αξιόλογους δημοσιογράφους του αθλητικού τομέα.