Παντρεύεται ο Γιώργος Ηλιόπουλος

Σπάνια φωτογραφία με την γυναίκα που έβαλε τέλος στον όρο "εργένης"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύεται ο Γιώργος Ηλιόπουλος

Μετά την συγκλονιστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γιώργος Ηλιόπουλος στο περιοδικό YOU, μίλησε και στην Real και την Κορύνα Μαντάγαρη αποκαλύπτοντας ότι σχεδιάζει με τη σύντροφό του, Μαρία Πολυχρόνη, να παντρευτούν μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία.

«Στη ζωή έχω βρει τη σύντροφό μου, τη Μαρία, με την οποία συνεργαζόμαστε και στο θέατρο. Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί έχω βρει τον άνθρωπο μου. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, μένουμε μαζί και ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε. Είναι στα άμεσα σχέδια μας, μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία, με κουμπάρους καλούς μας φίλους», είπε αρχικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος ενώ πρόσθεσε:

«Τη θαυμάζω πολύ, απολαμβάνω την παρέα της, έχω την αγωνία της και αυτά είναι αμφίδρομα. Είναι κάποιες αρετές που έχει που έχει ένας άνθρωπος που σε κάνουν να είσαι καλύτερος. Αν έρθει ένα παιδί , είναι καλοδεχούμενο, αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου ως πατέρα. Δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρω»

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιώργου Ηλιόπουλου

Γιώργος Ηλιόπουλος παντρεύεται

«Στα παιδικά μου χρόνια ήμουν ερωτευμένος με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου»

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου, με την οποία μικρός ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Είναι αλήθεια ότι, ως έφηβος, ήσουν ερωτευμένος με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου;

Ναι, είναι αλήθεια. Στα παιδικά μου χρόνια ήμουν ερωτευμένος μαζί της.

Της το εξομολογήθηκες;

Όχι! Δεν της το είπα ποτέ. Ντράπηκα. Έχανα τα λόγια μου. Δεν ήξερα πως να της το εξομολογηθώ. Την αγαπώ, την εκτιμώ και την θαυμάζω απεριόριστα.