Στην "Τέλεια απόδραση" ο αδερφός του Μύρωνα Στρατή - Δείτε βίντεο!

Καλά σοκ, δεν μοιάζουν καθόλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην

Για πρώτη φορά στα χρονικά είδαμε τον αδερφό του Μύρωνα Στρατή κι έχουμε να πούμε πως... καθόλου δε μοιάζουν! Ο Γιάννης, όπως είναι το όνομά του, το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο πλατό του Χρήστου Φερεντίνου, στο παιχνίδι "Η Τέλεια απόδραση".

Όπως αποκάλυψε παντρεύτηκε πρόσφατα ενώ σε αντίθεση με τον αδερφό του η δική του σχέση με τη μουσική είναι ανύπαρκτη.

Ο αδερφός του Μύρωνα Στρατή στην Τέλεια απόδραση

Παντρεύεται και ο Μύρωνας Στρατής

Στα καλύτερά τους είναι ο Μύρωνας Στρατής και η αγαπημένη του Κατερίνα Ζαπάρδα! Το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί και πέντε χρόνια, επισφραγίζοντας τον έρωτά του με τον ερχομό του μικρού Νικόλα, ετοιμάζεται να παντρευτεί και μάλιστα λίαν συντόμως, όπως μαρτυρά και η αναγγελία γάμου που την δημοσιεύει σήμερα αποκλειστικά η Espresso!

Η σχέση του ζευγαριού άρχισε πριν από πέντε χρόνια, όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών, ωστόσο εκείνος είχε καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η έκταση που είχε πάρει η σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη δεν του άρεσε καθόλου.

Όμως κάποια στιγμή το love story τους έγινε γνωστό αν και αποφάσισαν να μην δώσουν τροφή για κουτσομπολιά.

Μάλιστα, ο Μύρωνας σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε ανοιχτεί και είχε μιλήσει για την Κατερίνα της ζωής του:

"Δεν είναι δύσκολο, αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι χέρι με την αγαπημένη σου είναι σα να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν απλά δεν το πουλούσα. Είναι σημαντικό σε μια σχέση ο ένας να μην σπάει τα νεύρα του άλλου", είχε αναφέρει ο τραγουδιστής, ο οποίος δεν είχε κρύψει ότι η Κατερίνα είναι η γυναίκα με την οποία θέλει να αποκτήσει παιδί, όπως και έγινε,.

Μύρωνας Στρατής αναγγελία γάμου